Mors gribende foto: Det hér er min søns måde at sige han ikke klarer den

Foto: Facebook

Der findes billeder så hjerteskærende og barske, at man mest af alt har lyst til at kigge væk. 

Dette billede af en mors kræftsyge søn er sådan ét. Alligevel bør du kigge på det, lyder hendes bøn – for vi har alle brug for at se realiteterne i øjnene.

- Det her billede er taget i morges, og før I skriger og råber ’hvorfor har hun delt et billede af ham iført en ble, hvor uanstændigt’… ja, livet er ikke altid politisk korrekt og smukt, det er virkeligt. Livet er ikke altid smukt, og kræft ødelægger en person, skriver moderen som kommentar til billedet af sin søn, som hun forleden delte på Facebook-siden Love What Matters.

Hendes søn hedder Drake og er 10 år gammel. Hver dag må han spise adskillige kemopiller i forsøget på at vinde kampen. Han har mistet alt håret, kiloene er raslet af ham – og han har dagligt store smerter.

Og forleden morgen tog moderen så det hudløst ærlige billede af sin søn iført ble på familiens badeværelse. Til billedet skrev hun blandt andet:

- Det hér er ham, der fortæller mig, ”mor jeg klarer den ikke”. Det hér er ham, der ikke kan lide at blive rørt ved, fordi det gør så ondt, at han må få morfin for at kunne komme igennem dagen.

- Det hér er ham, der fortæller mig, at han er bange og ïkke tror, at han kommer til at opleve sin 11 års fødselsdag.

- Det hér er ham og mig, der fortæller ham, at jeg vil fortsætte med at kæmpe for ham, når han ikke kan.

- Det hér er ham og mig og vores verden, skriver moderen blandt andet til det rørende billede.

Du kan læse hele moderens rørende beretning herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close