Kendte22. april 2015

Dét havde de rejsende i Københavns Lufthavn ikke regnet med

Se den sjove video fra lufthavnens fødselsdag her
Af af
Dét havde de rejsende i Københavns Lufthavn ikke regnet med
Dét havde de rejsende i Københavns Lufthavn ikke regnet med
 Foto: Københavns Lufthavn/Facebook

De rejsende i Københavns Lufthavn i Kastrup fik mandag en ekstra oplevelse i bagagen.

For med ét - blandt alle bagagebånde og paskontroller - begyndte der at strømme skønsang ud over hele lufthavnen; til stor glæde og begejstring hos de tusindvis af rejsende.

LÆS OGSÅ: Vildt! Her overrasker Madison ALLE med sit talent

Skønsangen stammede fra intet mindre end 500 gospelsangere, som havde taget plads i lufthavnen i anledning af dens 90 års fødselsdag.

- Sådan en rund fødselsdag skal ikke forbigås i stilhed. Faktisk skal den helst fejres med 500 gospelsangere, der overrasker alle med en kæmpe flash mob. Hvad synes I - er det en værdig fejring af en af verdens ældste civile lufthavne?, skriver Københavns Lufthavn som kommentar til videoen, som lufthavnen lagde på sin Facebook-side mandag.

Vi ønsker tillykke med dagen!

Flash mob: Københavns Lufthavn fylder 90 år

I dag er det præcis 90 år siden, at Københavns Lufthavn åbnede. Sådan en rund fødselsdag skal ikke forbigås i stilhed. Faktisk skal den helst fejres med 500 gospelsangere, der overrasker alle med en kæmpe flash mob. Hvad synes I - er det en værdig fejring af en af verdens ældste civile lufthavne?Today, it's been exactly 90 years since Copenhagen Airport opened. A big day like this shouldn't go unnoticed. Actually, it should be celebrated with 500 gospel singers who surprise everyone with a giant flash mob. What do you think - is this a celebration worthy of one of the world's oldest civilian airports?

Posted by Copenhagen Airport (CPH) on Monday, 20 April 2015

Sponsoreret indhold