Kendte7. april 2024

Det har Maria Fantino brugt sin "X Factor"-løn på

"X Factor"-debutanten afslører, at hendes løn allerede har fået ben at gå på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Maria Fantino håber på, at hun igen skal være "X Factor"-vært.
 Video: Elena Hybel Colding

LÆS OGSÅ: Drama inden "X Factor"-finale: Maria Fantino tilset af læge

Den sidste sang er sunget, vinderen er fundet, og Maria Fantino kan se tilbage på en vellykket "X Factor"-debut.

Den 28-årige tv-vært har naturligvis fået løn for sit arbejde, og over for HER&NU afslører skærmdarlingen, hvad den første "X Factor"-løn er gået til.

– Da jeg fik de første penge fra "X Factor", valgte jeg at bruge nogle af dem på at give min mor, og lidt min far og søster som sidegave, men give min mor en rejse til Holland, hvor vi skal bo i en vindmølle, hvor vi skal ud og se tulipanfestival. Min mor taler hollandsk og har altid drømt om at skulle til tulipanfestival, afslører Fantino over for ugebladet.

Ydermere tilføjer hun, at hun sagtens kunne have brugt pengene på opsparing, men hun valgte altså i sidste ende at bruge pengene på dem, hun elsker.

Overrasket over lønnen

Maria Fantino har tidligere fortalt, at hun blev overrasket over, hvor lav "X Factor"-lønnen rent faktisk var:

– Der var rigtig mange mennesker, som hele tiden havde fingrene nede i mine lommer, og folk blev ved med at snakke om, at ”Nå, nu hvor du skal lave ”X Factor”, så er du nok blevet millionær”, fortalte hun i DR-podcasten ”Du kender typen” og tilføjede:

– Jeg må nok ærligt indrømme, at det troede jeg også, at man blev. Det gør man nok i Sverige eller England, men det gør man ikke i Danmark. I hvert fald ikke til at starte med, slog hun fast.

Sponsoreret indhold