Kendte 18. april 2015

Det er løgn, ikke? Disse er IKKE tvillinger

Se det store galleri med fremmede sammen med deres ukendte tvilling
Af af

Det er løgn, ikke? Disse er IKKE tvillingerMan siger, at der et sted i verden går syv personer rundt, som ligner dig på en prik - og det er vel at mærke syv personer, som du aldrig har mødt eller er i familie med.

Derfor har en hjemmesiden den sidste stykke tid hjulpet fremmede over hele verden med at finde deres egen ukendte 'tvilling' - og internet-dillen har (naturligvis) taget nettet med storm.

Nu er de første 'resultater' så begyndt at dukke op - og man må sige, at det er imponerende, præcis hvor slående ligheden mellem disse fremmede er. Se blot det store galleri i bunden af denne artikel.

Hele internet-dillen begyndte, da tre studerende fra Dublin City University indgik et væddemål: Hvem af os kan finde den bedste look-a-like (eller ukendte 'tvilling') i løbet af 28 dage?

LÆS OGSÅ: Ny internet-dille: Find din ukendte tvilling

26-årige Niamh Geaney, Terence Manzanga og Harry English lagde derfor billeder af dem selv på bade Instagram, Twitter - og de oprettede endda en Facebook-side og en hjemmeside i jagten på tvillingerne.

Og så gik kampen ellers i gang.

Deres væddemål nåede hurtigt ud over Irlands grænser, og der gik heller ikke længe, før de tre fik spørgsmålet: Kan I også hjælpe mig med at finde min ukendte 'tvilling'?

De tre studerende svarede ja: Så hvis du gerne vil finde din egen ukendte 'tvilling', skal du sende et billede af dig selv i en Facebook-besked til "Twin Strangers" her.

Du kan selv se, om du ligner Niamh Geaney, Terence Manzanga eller Harry English her, hvor du altså også kan efterlyse din egen ukendte 'tvilling'.

Og du kan se et galleri med fremmede og deres ukendte 'tvilling' herunder:

Sponsoreret indhold