Kendte 17. marts

Det bedste nogensinde: Kim Kardashian hylder Rihanna

Ifølge Kim Kardashian render RiRi altså rundt og flasher den fedeste graviditetsstil. Vi er enige!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Popikonet og Fenty-stifteren Rihanna, 34, ligner en, der længe har preppet garderoben derhjemme, så hun kunne bære sit første barn med stil.

Barbados-baben kan tilsyneladende slet ikke gå uden for en dør i øjeblikket uden at bruge hele verden som sin runway, og sådan har det været siden hun sidst i januar ved hjælp af en fejende flot fotoserie annoncerede, at hun og ASAP Rocky altså havde en sød hemmelighed.

Her spadserede hun gennem Harlems gader med mavsen bar – kun et stort LACROIX-smykke dækkede hendes voksende bule.

Og siden har det iskolde look altså hørt til hendes favoritter. Hvilket hun nu høster ros fra selveste Kim Kardashian for.

- OMG, bedste graviditetsstil nogensinde, skriver Skims-grundlæggeren i et opslag på sin Instagram-story, som to billeder af ”Work”-stjernen også pryder.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: Instagram, Kim Kardashian

Det er Rihannas outfit – ét af flere – over weekenden, som har fanget Kardashian-stjernens opmærksomhed. Her mødte hun op i et læderantræk, endnu en gang med maven bar.

Det er første gang Rihanna skal være mor. Barnet, som vi endnu ikke kender kønnet på, kan hun glæde sig til at byde velkommen sammen med kæresten ASAP Rocky, som hun har dannet par med siden 2020.

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold