Kendte23. august 2022

Derfor taler Dar Salim ikke om kærligheden

Det er ikke helt tilfældigt, at det ikke er meget, man kender til skuespillerens private kærlighedsliv
Kærlighed for Voksne
Skuespiller, Dar Salim, til premieren på "Kærlighed for Voksne".
 Foto: Martin Høien

Den danske filmstjerne Dar Salim er i øjeblikket aktuel i Netflix-filmen "Kærlighed for Voksne", hvor han sammen med skuespillerinden Sonja Ritcher har en af hovedrollerne.

Men selv om filmen omhandler følsomme emner som kærlighed, utroskab og parforhold, er det ikke meget, som den succesfulde skuespiller vil røbe om sit eget kærlighedsliv.

Det er nemlig detaljer, som han helst vil holde privat, og det er der en ganske særlig grund til, fortæller han i et interview med SE og HØR til premiere på filmen.

– Jeg er ligesom alle andre. Jeg har et kærlighedsliv, og nogle gange går det fantastisk, og andre gange er man ked af det, siger han og fortsætter:

– Der er ikke noget særligt spændende ved det. Kærlighed er svært nok i forvejen, og det ved vi alle sammen, siger han.

Den 45-årige Dar Salim fortalte da også, at han derfor heller ikke kan forstå, hvorfor folk – og heriblandt offentlige personer – vælger at dele ud om private forhold på sociale medier såsom Facebook.

– Og sådan en som mig kan jeg slet ikke forstå, hvorfor skulle sige det. For så skal man til at forklare sine op- og nedture, som man har ligesom alle andre, lyder det fra Dar Salim.

På trods af standpunktet om, at han helst ikke vil dele ud om sit kærlighedsliv, afsluttede han dog alligevel med et par ord om, at "det fungerer".

– Jeg kan sige at det er meget, meget kedeligt, og det fungerer, og alt er godt, sagde filmstjernen.

Netflix-filmen "Kærlighed for Voksne" kan streames fra den 26. august.

Sponsoreret indhold