Kendte6. august 2016

Derfor skriver han ikke til dig på Tinder

I har et match, men han skriver aldrig. Hvorfor?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tinder_profil_1.jpg
 Foto: All Over

Det kan synes som en af livets store gåder. Næsten på linje med universets oprindelse eller metorologernes manglende evner til at forudsige vejret forud for din ferie.

For hvorfor er det lige, at han fyren, du har matchet med på Tinder, ikke skriver til dig?

For man skulle jo tro, at han er interesseret, nu da han kan lide dine billeder.

Se ekstra godt ud på billeder med dette lækre lingeri

Men der er faktisk forsket i det. I både England, Italien og Canada, og helt konkret er mændende mindre tilbøjelige til at tage kontakt til en kvinde, de matcher med på Tinder end i den virkelige verden.

Således har man på både Queen Mary University i London, Sapienza Universitetet i Rom, og Royal Ottawa Health Care Group oprettet 14 falske Tinderprofiler i London. Både mandige og kvindelige. Herefter likede de ALLE profiler indenfor 160 kilometer og ventede med at se, om de, der swipede til højre, skrev tilbage.

Det var kun 0,6 procent af de mandlige profiler, der fik et match, mens de kvindelige fik 10 procent af de mandlige brugeres interesse.

Uanset om du er en flittig onlinedater eller kun gør det sjældent, skal du altid huske at beskytte dig selv med kondomer

TIl gengæld fulgte kun syv procent af mændene op med en besked. Det var tilfældet for 21 procent af de kvindelige brugere.

[node:aller-related-content]

Disse data synes at indikere, at mænd er langt mindre kræsne, når de skal finde en kvinde. De skyder med spredehagl. Men når det så endelig kommer til stykket bliver opportunismen vendt til handlingslammelse, og de kontakter hende ikke.

Omvendt er kvinderne ekstremt selektive med, hvor mange de liker. Men til gengæld vil de så gerne have kontakt med de få udvalgte langt hurtigere.

Sponsoreret indhold