Kendte3. april 2016

Derfor græd mor over søns fødselsdagsinvitation

Det er ikke altid lige nemt, at have et barn med autisme, og små ting kan betyde rigtig meget!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.58376393.jpg
 Foto: All Over

Små søde ting kan gøre en verden til forskel. Sådan var det også, da Tricia Kleins søn Timothy kom hjem med en fødselsdagsinvitation fra en klassekammerat. Hun blev så rørt og glad, at hun begyndte at græde.

For Tricia og hendes familie er der mange ting, der er en anelse anderledes end hos mange andre, da Timothy er autist, og familien må tilpasse sig for at han skal have det godt i forbindelse med det. Men det er svært for andre at se - og nogle gange også forstå, at Timothy har andre behov end andre børn.

Timothy var to år gammel, da han fik diagnosen autisme, og siden da har Trica og familien haft nogle udfordinger, men Timothy, der nu er otte år gammel, elsker rigtig mange ting, som alle andre børn: at spille fodbold, svømme og se videoer på YouTube. Men ofte bliver Tricia nødt til at afslå invitationer til fester, fordi det bliver for meget for Timothy, da han kan have det svært sammen med andre, når det især er større grupper.

Men det ændrede en fødsesldagsinvitation fra en klassekammerat på. Sedlen, som vennens mor havde lagt ved invitationen, fik Tricia til at græde. Det skriver Littlethings.

Invitationen var fra den dreng, som Timothy sidder ved siden af i skolen, og på den vedlagte seddel stod der:

- Carter sidder ved siden af Timothy i skolen, og han taler altid om ham. Jeg håber virkelig, at han kan komme. Vi lejer en hoppeborg, som vi kan sætte en lille rutsjebane på. Vi kommer også til at have vandballoner og vandpistoler. Måske kan Timothy komme tidligere på dagen, hvis der er for meget for ham med hele klassen. Lad mig vide, hvad der er bedst, så vi kan finde ud af det hele.

Det var nok til at få Tricia til at bryde ud i tårer.

https://imgix.seoghoer.dk/49413777139249cc34a7c4ace8a5cd00-600x448_0.jpg
 Foto: Tricia Klein

Sponsoreret indhold