Kendte19. december 2020

Derfor er freestylen i "Vild med dans" så speciel

Som altid skal de tre finalepar i "Vild med dans" på gulvet i en freestyle, når der lørdag aften er finale i underholdningsprogrammet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når de tre finalepar i årets "Vild med dans" går på gulvet lørdag aften, skal de hver især på gulvet tre gange.

De skal danse den dans, som de dansede i det allerførste program, så skal de udfordres i en danseudfordring, og til sidst skal de vise deres freestyle.

Og specielt parrenes freestyles er noget, som publikum hjemme i stuerne venter på med spænding. Så hvad er det, der gør freestylen så speciel?

Det giver "Vild med dans"-ekspert Helle Skram de Fries sit bud på.

- Det er det, som vi alle ser frem til. Det er der, hvor der er mulighed for fri leg. Selvfølgelig skal de danse godt, men der er meget mere frit spillerum, fortæller Helle Skram de Fries og fortsætter:

- Der er ikke så meget teknisk hæl og tå. Alt er lidt tilladt, og det er derfor, at man er meget spændt på at se, hvad de har fundet på.

Af de tre par, der skal på gulvet i aften, er der et par, som Helle Skram de Fries særligt glæder sig til at se.

- Dem jeg glæder mig allermest til at se er Albert og Jenna, fortæller Helle, der forklarer det med, at hverken Albert eller partneren Jenna nogensinde har været på gulvet i en freestyle.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vmd_3_4.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Helle Skram de Fries glæder sig til at se Albert og Jenna i en freestyle. (Foto: Hanne Juul)

I løbet af de 17 sæsoner, der har været sendt "Vild med dans" på TV 2 har flere freestyles prentet sig ind i hukommelsen hos danseglade fans.

Spørger man Helle Skram de Fries er der heller ikke tvivl om, hvem der har lavet den flotteste freestyle nogensinde. Det var Malena Belafonte og Silas Holst tilbage i sæson 6.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/bb-605063-1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Silas Holst og Malena Belafonte har ifølge "Vild med dans"-eksperten lavet den bedste freestyle i programmets historie. (Foto: Hanne Juul)

- Den var så afsindigt veludført, og de var vanvittigt dygtige. Den havde mange gode elementer, den var underholdende, og der var også noget skuespil inde over, forklarer "Vild med dans"-eksperten.

Du kan høre, hvem "Vild med dans"-eksperten ellers har som favoritter, når det kommer til tidligere freestyles, i videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold