Kendte23. april 2019

Derfor blev Britney Spears indlagt på en psykiatrisk afdeling

Det var medicin, der udløste de psykiske problemer, Britney Spears blev indlagt for for godt og vel en måned siden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-23_kl._11.01.13.png
 Foto: MEGA

Britney Spears' 30 dage lange ophold på et psykiatrisk hospital lakker mod enden. Hun blev, ifølge flere medier, indlagt i starten af april, og nu skriver TMZ, at de har viden om, hvorfor popstjernen endte der i første omgang.

Da Britney Spears blev indlagt skrev flere medier, at indlæggelsen skyldtes hendes far, Jamie, som har lidt af heldbredsmæssige problemer den seneste tid. Som følge heraf har han gennemgået to operationer.

Det er én af de ting, der har været medvirkende til Britneys indlæggelse, men det skyldes også medicin.

TMZ er blevet fortalt, at Britneys læger har justeret på hendes medicin, som havde mistet deres effekt.

Britneys psykiske problemer var blevet stabiliseret med en cocktail af medicin, som var designet specifikt til hende.

Men over tid var medicinen blevet mere og mere ineffektiv, og lægerne var derfor nødt til at lave en ny cocktail af medicin - og her skulle problemerne være opstået.

På afvænning

Først måtte Britney afvænnes fra sine eksisterende medicin, og dette kan ikke gøres hurtigt. Der er derudover en risiko for selvmord, hvis ikke det gøres rigtigt - så det er alvorligt.

Og mens lægerne vænnede Britney af med den gamle medicin, lavede de en ny cocktail af medicin til hende, men der var fejl i, som gjorde Britney ustabil og uvillig til at samarbejde med lægerne.

Hun blev herefter indlagt på en psykiatrisk afdeling, og TMZ har fået at vide, at lægerne nu har fundet et korrekt mix af medicin.

Søndag måtte Britney forlade afdelingen for at bruge dagen med sin kæreste, Sam Asghari, i Beverly Hills. Hun vendte dog tilbage til afdelingen senere samme dag.

Britney har for omkring to uger siden lagt et billede på Instagram, hvor hun til et billede med teksten: "Bliv forelsket i at tage dig af dig selv, dit sind, din krop og din sjæl", skriver: "Vi har allesammen brug for lidt mig-tid"

null

Sponsoreret indhold