Derfor bar Michael Jackson i virkeligheden mundbind

Han blev ofte hånet for det og latterliggjort. Men det afholdt ikke Kongen af Pop for at fortsætte med det: At bære mundbind.

Nu afslører en af hans allernærmeste, hvorfor Michael Jackson så konsekvent valgte at dække sit ansigt. For det var ikke – som nogle måske skulle tro – for at skjule fejlslagne ansigtsoperationer eller hudsygdomme.

Det skyldtes i stedet, at Michael Jackson – der døde i juni 2009 blot 50 år gammel – frygtede, at han ville blive smittet med en virus. Faktisk frygtede ”Thriller”-sangeren en smittekatastrofe som den, der lige netop nu har ramt Jorden.

Det fortæller hans tidligere bodyguard Matt Fiddes ifølge News:

- Han vidste, at en naturkatastrofe altid kunne ske.

Artiklen fortsætter under billedet...

Michael Jackson fotograferet i 2002.

Michael Jackson fotograferet i 2002. Foto: MEGA

- Han var meget bevidst om det og forudså altid, at vi på et givent tidspunkt ville blive udslettet. At en virus kunne sprede sig, fortæller Fiddes i det nye interview, inden han tilføjer:

- Han rejste måske gennem fire kontinenter på en dag, og han befandt sig på fly, hvor der hele tiden var mennesker.

- Jeg jokede med ham og sagde ”Michael, lad nu være med at have det på – det er pinligt for mig. Jeg får taget papbilleder (paparazzibilleder, red.) sammen med dig”, fortæller Fiddes.

Artiklen fortsætter under billedet...

Michael Jackson i april 2009 - få måneder før sin død. Foto: MEGA

- Men han svarede ”Matt, jeg må ikke blive syg. Jeg kan ikke skuffe mine fans. Jeg har kommende koncerter. Jeg er på denne Jord af en grund. Jeg kan ikke skade min stemme, jeg må forblive sund. Jeg ved ikke, hvem jeg render ind i denne dag, og jeg ved ikke, hvad jeg kan komme til at føre videre.

På spørgsmålet om, hvad Michael Jackson ville sige om den nuværende coronapandemi, er Fiddes ikke i tvivl:

- Jeg ved, præcis hvad han ville sige til folk i dag: ”Hvad sagde jeg…”

50-årige Michael Jackson faldt om i sit lejede hus på 100 North Carolwood Drive i Los Angeles 25. juni 2009 - og trods en hurtig indsats fra den tilkaldte ambulance stod hans liv ikke til at redde.

Klokken 14:26 lokal tid (23:26 dansk tid) blev én af verdens allermest kendte musikere erklæret død.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close