Dennis til Zobels sønner: I kan altid komme til mig

Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen.

Foto: Martin Høien

I en alt for tidlig alder gik jetsetteren Henriette Zobel bort 9. december. 

Fredag eftermiddag klokken 13 blev Henriette bisat fra Christians kirke på Christianshavn, hvor venner og familie var dukket op for at sige farvel. 

Henriette Zobels ven igennem mange år, Dennis Knudsen, var tydeligt bevæget, da SE og HØR fangede ham efter bisættelsen.


Dennis Knudsen kaldte tabet af sin veninde for sørgeligt og traumatisk.


Selv om den 56-årige frisør var berørt af hele situationen, så han havde alligevel overskud til at hylde sin veninde.  

- Henriette skal huskes for alt det skønne og smukke, hun stod for. Hendes dygtighed og kreativitet. Hun var super sej, da hun kreerede tøj og smykker, og så var hun en god iværksætter. En dejlig og god veninde. Det var sørgeligt, hun skulle afsted, lød det fra Dennis. 

Her bliver kisten båret ud. Foto: Martin Høien

Kendisfrisøren fortalte i samme ombæring, at han meget gerne vil stå til rådighed, hvis Henriettes to børn skulle have brug for at få fortalt nogle af de mange dejlige historier, som han har oplevet med deres mor.   

Sønnerne Nikolai og Alexander kan altid hive fat i Dennis, hvis de skulle få lyst.

- Hvis hendes drenge skal have nogle fantastiske historier om deres kærlige mor, så skal de bare komme til mig, lød det betænksom fra Dennis Knudsen.

I sine unge dage havde Henriette Zobel stor succes som model og arbejdede både i London, Milano og Paris.

Senere fik hun også job som designer, og så stod hun også bag tøjfirmaet Pureheart i 2002 - et firma, der dog gik konkurs ni år senere.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close