Dennis Knudsen vil åbne landets største frisørsalon

(Foto: Søren Jul Lamberth)

For to år siden sagde kendisfrisør Dennis Knudsen farvel til frisørsalonen Ny Østergade. Han var nemlig blevet far, og det var det, han ville fokusere på. 

Nu er sønnen Lucas dog blevet så stor, at han er ved at være klar til at komme i vuggestue, og det betyder mere tid til andre arbejdsopgaver for Dennis Knudsen. 

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- Lucas skal til at starte i vuggestue, og nu er jeg så klar til at få et stabilt arbejde igen, så jeg kan aflevere ham om morgenen og hente ham igen om eftermiddagen, så derfor kan jeg ikke rejse så meget rundt i verden som tidligere, siger han til Ekstra Bladet.

På sin Instagram-profil kunne han fredag dele nyheden om, at han om kort tid åbner en kæmpe salon i København endnu en gang. 

- Savner mine kunder og salonlivet, skriver han i opslaget, hvor han desuden også fortæller, at han allerede nu søger dygtige frisører, der er klar til at arbejde i den nye salon. 

Han er dog ikke helt klar til at afsløre præcis, hvor den store frisørsalon vil komme til at ligge, men én ting er sikkert, og det er, at det vil blive muligt at bestille et klip fra den populære frisør. Han kommer nemlig selv til at stå med saksen i hånden. 

Den nye salon kommer til være på mere end 400 kvadratmeter, og det er ifølge Knudsen noget, der vil være en stor fordel for hans kommende ansatte og kunder - coronatiderne taget i betragtning. 

- Jeg er optimist og tror på fremtiden, ellers ville jeg ikke kaste mig ud i noget som det her, men det er vigtigt at understrege at forholdsregler i forhold til coronaen er tænkt ind i projektet fra starten, siger han til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close