Kendte1. november 2023

Dennis Knudsen: Smerten vil altid være der

Sorgen forsvinder aldrig, men et år efter Naomis død, er Familien Knudsen landet et godt sted
Dennis Knudsens datter Naomi begravesDato: 17.11.2022Sted: Skt Povl Kirke, KorsørJournalist: Sara NørgaardFoto: Copyright : Martin Høien/Aller Media Danmark
For et år siden mistede Dennis Knudsen sin datter Naomi til vuggedød.
 Foto: Martin Høien

For præcis et år siden overgik enhver forældres værste mareridt Dennis Knudsen.

- Det var en mareridtsnat ovenpå Halloween, og det værste der kunne ske, siger Dennis Knudsen.

Natten til 1. november blev han vækket af sin halvanden måned gamle datter Aura, der var sulten. Han gjorde samtidig en sutteflaske klar til hendes tvillingesøster Naomi, selvom hun ikke sagde en lyd.

Da han ville give hende flasken, opdagede han, at hun var livløs. Ambulancer og politi blev tilkaldt, men hendes liv stod ikke til at redde. Den efterfølgende obduktion konkluderede, at hun var vuggedød.

- Den her mærkedag kan godt mærkes. Der er mange tanker og følelser i dag. Det er en smerte, som altid vil ligge hos en, når man har mistet et barn, siger Dennis Knudsen, der bliver dårlig tilpas, når han genkalder sig de oplevelser, han havde den nat.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-01/_mho3720.jpg
Dennis Knudsen sagde farvel til sin datter ved Sankt Povls Kirke i Korsør 17. november 2022.
 Foto: Martin Høien

En hård sorgfuld tid ventede, men Dennis Knudsen var også hele tiden bevidst om, at han havde tre andre børn. Så han måtte rejse sig og her et år efter, har han landet sorgen et godt sted.

- Jeg har været på arbejde, leget med børnene og skulle lave mad til børnene i dag, så livet skal jo gå videre, siger Dennis Knudsen, der bor i Korsør med Lukas, fire, Noah, to, og Aura på et år.

Tvunget til at leve videre

De tre børn er for lille til at forstå mærkedagen, så for deres skyld, har Dennis Knudsen ikke markeret dagen i familien.

- Jeg har siddet og kigget på billeder og videoer og dejlige minder med Naomi, og det gør, at man bliver lidt grådlabil, siger Dennis Knudsen.

Han er taknemlig for, at børnene tvang ham til at rejse sig, da sorgen var størst.

- Jeg er tvunget til at leve videre, da jeg har tre andre børn, og de tager en masse opmærksomhed fra sorgen. Vi lever videre med Naomi i tankerne og har det godt, slutter Dennis Knudsen.

Sponsoreret indhold