Kendte3. august 2023

Dennis Knudsen er langt fra alene: Celebre hidsigpropper

Frisør Dennis Knudsen er langt fra den eneste kendis, der har fået en nedsmeltning i offentligheden
Det kan være svært at styre sit temperament, når man bliver presset. Det kan flere kendte skrive under på. 
Det kan være svært at styre sit temperament, når man bliver presset. Det kan flere kendte skrive under på.
 Foto: Aller Media

60-årige Dennis Knudsen gjorde sig forleden bemærket for sit iltre temperament, da han overfusede personalet ved Molslinjen, raserede et kontor, rev en bom af og nær havde kørt en ansat ned, da han kom for sent til færgen.

Det er dog ikke første gang, temperamentet er løbet af med kendisfrisøren. I 2014 benyttede Knudsen sig af sin baggrund som karateudøver, da en bartender bad ham forlade homobaren Cosy i det indre København.

Han manglede 16 kroner for at kunne betale sin ordre – til sit eget forsvar havde frisøren ved bestillingen forinden netop betalt bartenderen 100 kr. i drikkepenge – som mange gange før. Det sendte Knudsen op i det røde felt.

Uddeling af Lauritz-prisen 2017 på Folketeatret i København. Skuespillerne Ole Thestrup og Danica Curcic fik prisen. FOTO: Krestine HavemannTekst: Luise Marie BekkerDato: 10.09.2017
Den var ikke helt god, da Ole Thestrup fik en tår over tørsten på vej over Atlanten i 1988.
 Foto: Krestine Havemann

Ferie endte med fængsel

Den nu afdøde skuespiller Ole Thestrup fløj i 1988 fløj på ferie til Los Angeles. Ferien blev dog afløst af et længere ophold i Hotel Gitterly i Canada.

”Blikende lygter”-skuespilleren blev overmanden af smøgtrang, hvorfor han gik ud på toilettet for at smugryge.

Røgalarmen afslørede dog hurtigt hans foretagende, og hele balladen endte med, at Thestrup kylede en drink i hovedet på kaptajnen.

På nul komma fem blev han bagbundet med plastikstrips og flyet nødlandede i Canada. Her blev han idømt 90 dages fængsel, men blev benådet efter 43.

MIndeceremoni og castrum doloris for særligt indbudte venner ved prins Henriks død.HKH Prins Henrik.DATO : 20180219STED : Christiansborg SlotskirkeJOURNALIST: Ulrik UlriksenFOTOGRAF : Hanne Juul
Christian Kjærs nedsmeltning kostede ham sit venskab med kongehusets medlemmer.
 Foto: Hanne Juul

Påkørte en official

En tur til bageren endte i 2018 med en 30 dages betinget dom, en frakendelse af kørekortet i et år samt en bøde på 10.000 kr.

80-årige Christian Kjær kørte som så mange morgener før til bageren, men denne morgen i august var der cykelløb i Hørsholm, og trafikken blev omdirigeret.

Rigmanden og de frivillige officials kom op at toppes, og Kjær ender eftersigende med at påkøre den ene official.

I retten forklarede han, at det var ham selv, der blev udsat for vold.

- Han bliver så hidsig, så jeg har aldrig set noget lignende. Og så tager han sin stav og slår mig på kinden, sagde Christian Kjær otte måneder senere i retten.

Kongehuset kappede båndene til den nu tidligere hofjægermester og kort efter vendte han Danmark ryggen og flyttede til Schweiz.

Kronprins Frederik deltager i mini-golfturnering og pressemøde på Islands Brygge med de danske golfspillere, som skal til OL.
Lovens lange arm stod klar i Heathrow, da golfhelten Thorbjørn Olesen i 2019 landede efter en noget animeret flyvetur.
 Foto: Lars H. Laursen

1.-klasses pissoir

En skuffende turnering fik i 2019 33-årige Thorbjørn Olesen til at kigge dybt i flasken, mens British Airways fløj ham hjem til England.

Undervejs nægtede han at følge flypersonalets anvisninger, han forulempede en kvindelig medpassager og som om det ikke var slemt nok, stillede golfhelten sig op i midtergangen, lynede bukserne ned og pissede. På første klasse vel at mærke.

Da han landede i Heathrow, stod politiet klar. Nok ikke med flag og navneskilt …

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-02/20230720-wen-gron-koncert-404.jpg
En journalist blev i 2013 genstand for popdronningens raseri.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Amok på journalist

Bertel Haarder er ikke den eneste, som har fået nok af pressen. I 2013 spyttede popdronningen en SE og HØR-journalist i ansigtet og rev hende i håret, mens hun råbte eder og forbandelser efter hende.

Sagen blev sidste år aktuel igen, da Medina, 40, forholdt sig til episoden i DR-radioprogrammet ”Genstart” – en episode, som hun ikke fortryder.

- Ej, det gør jeg ikke. Jeg fortryder ikke, at jeg står op for mig selv og siger fra.

Stemningen i radiostudiet bliver om muligt dårligere, da ”Genstart”-vært Anna Ingrisch beder om svar på, hvorvidt Medinas opførsel var vold eller ej:

- Det var ikke vold, for jeg slog ikke. Det står der, at jeg gjorde, men det gjorde jeg ikke, lød svaret.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-02/bb-0000011891_preview.jpg
Kagedamen fik en ordentlig tur af Tommy Kenter til Bodilprisen i 2003.
 Foto: Birger Storm

Knaldede kagedamen

Bodilfesten i 2003 blev en tand for pæn og poleret til 73-årige Tommy Kenters smag. Så for at sætte lidt liv i kludene kastede han sig kåd over den kagedame, som de indbudte skuespillere senere skulle have sat tænderne i, og voldtog den.

- Det er det bedste knald, jeg nogensinde har fået. Men jeg kan sige, at jeg ikke nåede at gennemtænke, hvordan folk ville reagere på mit lille stunt, forklarede Kenter dengang.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-02/landskamp-danmark-finland-03-23mar23_1sl6059.jpg
Nicklas Bendtner har flere gange skabt overskrifter med sin gøren og laden.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Piskede taxaen

Nicklas Bendtner, 35, har lavet sin andel af unoder gennem sin tid som offentligt kendt ansigt. I 2014 forulempede han en taxachauffør, da han i en tihestes brandert i følge chaufføren sparkede radioen i taxaen løs, så den hang og dinglede og stjal hans cd-samling.

Da chaufføren gjorde oprør, fik han er bredside af Bendtner.

- Han siger, at hvis han ikke var så kendt, så havde han smadret mig, og kalder mig ”dit lille, tykke svin”, udtalte chaufføren efterfølgende til B.T.

Til slut lynede den fallerede fodboldspiller bukserne ned, piskede taxaen med sin livrem og råbte, han ville kneppe chaufføren.

Bubber. Under 4 øjneDato: 3.4.2023Sted:Cirkus Arena BellahøjJournalist:Johan IsbrandFoto: Copyright : Martin Høien/Aller Media Danmark
Bubber blev arrig, da han blev nægtet adgang af en tolder, som angiveligt ikke anede, hvem han var.
 Foto: Martin Høien

Alle kender da Bubber

Man skal have boet under en meget tung sten, hvis man ikke aner, hvem Bubber er. Det mener Niels Christian Meyer, 58, som han på papiret hedder, også selv.

Det understregede han, da han i 1996 blev udsat for skjult kamera i TV 3-klassikeren ”Rent fup”.

Bubber blev ganske vist udsat for en ekstrem situation, men da han blev nægtet adgang til et filmstudie, fik badekarrets bestyrer nok.

- Aner du ikke, hvem jeg er? Har du aldrig set tv eller åbnet et SE og HØR?, tordnede han.

Opgavebeskrivelse:ÅRET DER GAK  TV2s “Året der gak 2022”.Sted: Falkoner Salen, FrederiksbergFotograf: Lars H.LaursenJournalist: Tanja Larsen, Laura Dalgård Hansen og Caroline AndersenOptagelsedato: 2022.11.29
Bertel Haarder foretrækker at være briefet om spørgsmål forud for tv-interviews.
 Foto: Lars H. Laursen

- Spørg, for satan!

Man skal ikke forstyrre en kat, mens den spiser. På samme måde skal man heller ikke ringe Bertel Haarder, 78, op midt i risengrøden og bede ham stille op til et interview.

I 2010 fik den daværende sundhedsminister et flip under et interview med DR-journalisten Christian Sloth. Ikke nok med, at han skulle stille op til interview fredag aften, så skulle han også svare på spørgsmål, han ikke var forberedt på.

- Nu er det fandeme nok. Nu er jeg sur. Jeg er Jakob skomager og du er kong Salomon. Du har magten. Du kan svine mig til, og det kan jeg mærke, du vil. Så spørg. Spørg, for satan, harcelerede han i tv-klippet, som DR valgte at vise.

Opgave: Emne: BIRGER / FJ / Johan Isbrand / Knud Romer på side 2Hvornår: 7. oktober 2021 15:00-16:00 (UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris.Hvor: Toldbodgade 10A, st., 1253 København K.Opgavebeskrivelse: Forfatter og debattør Knud Romer er aktuel med romanen "Pigen i violinen" . Vi interviewer ham til "På den 2. side" i Familie Journal.Navne: Knud RomerDato: 0710 2021Kunde: Aller foto og VideoBlad: Familie journalJournalist: Johan Isbrand
Knud Romer fik nok, da Thomas Blachman ikke ville klappe i.
 Foto: Birger Storm

En skalle i gave

Et glas hvidvin i festlige venners lag udviklede sig dramatisk, da Thomas Blachman, 60, for et par år tilbage fejrede sin fødselsdag i selskab med en anden … mand med meget på hjerte, Knud Romer, 62.

- Jeg har en knap, som man ikke skal trykke på. Og det blev han ved med med stor fornøjelse. Som han nu er, forklarede Romer efterfølgende i sit radioprogram ”Romerriget”.

- Jeg prøver at komme til orde og forklare ham: Blach, du ved godt, stop …. Jeg kan ikkekomme til orde. Han sætter sig ved siden af mig med sit store fede smil og giver den gas.

Og til sidst ender jeg med fingeren oppe i ansigtet: NU HOLDER DU KRAFTEDME KÆFT … Så nikker jeg ham en skalle, så han går i gulvet, vælter bordet ned, flasker og glas vælter ud over ham. Han går ud som et lys.

I følge Romer klinkede det rapkæftede vennepar skårene efter det voldsomme optrin

Sponsoreret indhold