Kendte29. marts 2022

Denne "Bridgerton"-stjerne har MEGET kendte forældre – kan du se hvem?

Anden sæson af det romantiske og historiske Netflix-drama "Bridgerton" har netop haft premiere, og her har karakteren Prudence Featherington fået en mere fremtrædende rolle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis du er en af de mange fans, der har brugt weekenden på at bingewatche anden sæson af "Bridgerton", så har du nok også stiftet bekendtskab med karakteren Prudence Featherington, der i den nye sæson har fået en mere fremtrædende rolle.

Skuespilleren, der spiller den ældste Featherington-datter, hedder Bessie Carter, og hun har ikke skuespillet fra fremmede.

Faktisk er begge hendes forældre skuespillere, og er du bare en smule velbevandret inden for film- og serieverdenen, så vil du kunne genkende Bessie Carters kendte forældre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton_204_unit_04869r.jpg
 Foto: Liam Daniel / Netflix

Prudence Featherington, der står i midten, kæmper for at få det perfekte match i "Bridgerton". Foto: Liam Daniel / Netflix

Hendes far er den britiske skuespiller Jim Carter, 73. Han er bedst kendt for at spille Mr. Carson i hitserien "Downton Abbey".

Bessie Carters mor er ligeledes skuespiller. Hendes navn er Imelda Staunton, 66, og hun er mest kendt for at spille Dolores Umdbridge i "Harry Potter"-filmene. Senere på året spiller hun med i "The Crown", hvor hun overtager rollen som dronning Elizabeth.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega507345_002.jpg
 Foto: MEGA

Imelda Staunton og Jim Carter har været gift siden 1983. Foto: MEGA

Inden Bessie Carter landede sin rolle i "Bridgerton" har hun spillet med i serierne "Howards End" og "Beecham House".

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/lmphotos276411.jpg

Sådan ser Bessie Carter ud, når hun ikke er iklædt kostume og paryk. Foto: MEGA

Sponsoreret indhold