Kendte11. september 2015

Er kæresten skredet? Denne app fjerner kærestesorgerne

En ny app til mobilen lover at hjælpe dig igennem kærestesorgerne gennem daglige opgaver og rådgivning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9.42-23894473.jpg
 All Over

Du troede, I skulle være sammen for altid.

Dit hjerte slog altid lidt ekstra hurtigt, når I lå sammen i dobbeltsengen. Du elskede duften af ”din eneste ene”, og du kunne ikke vente med, at I skulle ses igen.

Men nu er dit hjerte knust. Din kæreste har slået op med dig, du føler dig helt forladt – og dit liv er definitivt forbi og kan aldrig blive godt igen.

Men nu er der – måske – håb på vej for dig, der har fået dit hjerte revet itu.

En ny app, kaldet Rx Breakup, lover nemlig at gøre den første måned mere tålelig – og ved hjælp af en række råd og opgaver lover app’en også, at den kan mindske dine hjertesorger.

App’en vil hver dag de første 30 dage fortælle dig, hvordan du formentligt har det og føler.

Den vil forklare, præcis hvorfor du reagerer, som du gør – og ikke mindst vil den give dig nogle opgaver, der skal hjælpe dig med at bearbejde den sorg og chok-følelse, som du sidder tilbage med.

App’en er udviklet af Jeanine Lobell, en makeup-artist, og en kvalificeret parterapeut Jane Reardon. De to besluttede sig for at udvikle app’en, efter at de begge havde haft kærestesorger tæt inde på kroppen – Jane Reardon specielt i kraft af sit job. Det skriver det britiske medie Mirror.

De vidste begge, hvor svært det kan være for den ”vragede” at have nogen at tale med. For selvom de tætteste venner og veninder er uundværlige efter et brud, kan det også være svært at finde modet til at blive ved med at gå til dem med de samme tanker og følelser.

Rx Breakup-app’en vil ifølge skaberne være ligeså støttende som din bedste ven, men på samme tid vil den set fra et psykologisk perspektiv komme med råd og vejledning.

App’en er gratis og kan hentes til både iPhone og Android.

Sponsoreret indhold