"Den store bagedyst"-vinder Frederikke Legaard deler stor nyhed

(Foto: Jesper Sunesen)

Den talentfulde bagedystvinder Frederikke Legaard har ikke ligget på den lade side, siden sin sejr i DR-programmet ”Den store bagedyst” tilbage i efteråret.

Det er dog ikke, fordi seerne har set meget til Frederikke, siden programmet sluttede. Men det er måske, fordi hun har arbejdet på en helt nye ”flødebollekreation”.

Et opslag på den smilende amatørbagers Instagram-profil afslører i hvert fald, at de sidste mange måneder blandt andet har handlet om et ret vildt samarbejde – netop om flødeboller:

- I dag sker der nemlig noget stort! Fra kl. 14:00 kan du i alle Meyers bagerier købe en sommer flødebolle, jeg i samarbejde med Meyers Bageri har udviklet, skriver en stolt Frederikke til sine mange tusind følgere.

Artiklen fortsætter efter Instagram-opslaget …

View this post on Instagram

Jeg er meget meget glad! I dag sker der nemlig noget stort! Fra kl 14:00 kan du i alle Meyers bagerier købe en sommer flødebolle, jeg i samarbejde med Meyers Bageri har udviklet. Vi startede faktisk helt tilbage i januar med at mødes i baglokalet til bageriet på Classensgade, jeg kom med en håndmalet skitse og en lille boks med 5 håndlavede grønne flødeboller, vi vidste, vi vildt gerne ville lave noget sammen og at godt håndværk var en af vores stærkeste fælles værdier. Der har været mange opture men også mange bump på vejen, bare det at skulle føre et så sirligt, fint og skrøbeligt bagværk gennem en større produktion kræver meget passion, godt håndværk og virkelig dygtige og ambitiøse mennesker bag. Her er den så endelig, den består af solbær og vaniljeskum på pistaciekiksebund, overtrukket med håndfarvet hvid chokolade i sart grøn og til sidst pyntet med et rødt penselstrøg. Alt er lavet fra bunden og i hånden og flødebollen findes i begrænset antal i alle Meyers bagerier fra i dag og et godt stykke tid frem.

A post shared by Frederikke Legaard (@frederikke_legaard) on

Og det tyder altså på, at sommerflødebollen har taget en del timer at udvikle:

- Vi startede faktisk helt tilbage i januar med at mødes i baglokalet til bageriet på Classensgade, jeg kom med en håndmalet skitse og en lille boks med 5 håndlavede grønne flødeboller, vi vidste, vi vildt gerne ville lave noget sammen og at godt håndværk var en af vores stærkeste fælles værdier, forklarer Frederikke om samarbejdet.

Desuden forklarer ”Den store bagedyst”-stjernen, at der på rejsen mod sommerflødebollen har været både ”opture” og ”bump på vejen”.

Den lækre flødebolle består blandt andet af solbær og vaniljeskum på pistaciekiksebund – og så er den overtrukket med håndfarvet (i en sart grøn farve), hvid chokolade.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close