"Den store bagedyst"-deltager Jesper Søvndal er blevet far

(Foto: Thomas Laursen)

Den står på ren babylykke hjemme hos Jesper Søvndal og Johanne Mygind.

Fredag blev parret nemlig forældre til en lille dreng – det afslører amatørbageren til sine mere end 29.000 følgere på Instagram:

- 16.10.2020 kl. 03.00 kom vores lille perfekte dreng til verden. Fødslen var lang men efter 47 timer gik det rigtigt igang og Johanne pressede ham ud på 30 min. Ren superhelt!, skriver Søvndal i opslaget, hvor han deler et foto af fødselsdagsfejringen med flag og morgenmad.

Artiklen fortsætter under billedet …

Parret har endnu ikke delt billeder af det lille nye vidunder, men inden fødslen for alvor satte i gang, delte Jesper Søvndal et foto af kæresten, der i den grad kæmpede med veer:

- Jeg spiser ostemadder. Johanne har en ve. Alt er godt på Horsens sygehus, skrev han til opslaget, hvor kæresten tydeligt er i smerter.

Artiklen fortsætter under billedet …

Bloggeren og amatørbageren stod frem som par i sommeren 2018, og dengang afslørede Jesper Søvndal, at det var deres fælles kærlighed til kager, der førte dem sammen:

- Jeg var dommer i en bagekonkurrence i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor hun arbejder. Hun skulle tage billeder og sende dem til mig, og så begyndte vi at skrive sammen, fortalte han dengang til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close