Kendte17. oktober 2020

"Den store bagedyst": Caroline stjal mesterbager-forklædet fra Emil

Der er nu dømt kæreste-kamp i bageteltet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I krig og kærlighed gælder alle tricks, lyder ordsproget, og i "Den store bagedyst" er der både konkurrence og kys mellem 21-årige Emil Ussing og 19-årige Caroline Rigelsen.

Derfor var det da også noget af et twist, da Caroline i aftenens afsnit af DR's bagebrag fik hapset mesterbager-forklædet fra kæresten Emil.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0549268.jpg
 Foto: DR

Efter aftenens afsnit kan Caroline nu kalde sig mesterbager. Foto: DR

Caroline jubler over sin titel som mesterbager og forsikrer om, at der ikke er dårlig stemning mellem de to:

- Det er SÅ fedt! Også at det lige er fra Emil. Det, synes jeg, er ret nice. Der bliver sådan lidt intern kamp i forholdet, det er meget fedt, lyder det glædesstrålende fra Caroline til SE og HØR, der tilføjer, at der ikke var sure miner fra Emil:

- Han tog det SÅ pænt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emil_og_caroline_2.jpg
 Foto: Privat

Emil og Caroline er det første kærestepar i "Den store bagedyst"s historie. Foto: Privat

I afsnittet ser vi, at Emil blandt andet kæmper med sine bolsjer med lime-smag, hvor han glemmer at putte smagsgiverne i. Caroline fortæller, at hun ikke kunne lade være med at blive nervøs på sin kærestes vegne:

- Emil stod bare og kæmpede løs, og jeg tænkte: "Åh nej! Klarer han den?". Men han tager det så fint, når han møder modgang.

21-årige Emil Ussing har da heller ikke andet end lovord at bruge om sin kæreste, der altså "stjal" mesterbager-titlen fra ham:

- Jeg syntes, det var ret fedt, Caroline fik mesterbagerforklædet. For temaet var jo børn, og hun var nok lidt mere børnevenlig, end vi var andre var, tror jeg, siger Emil til SE og HØR og fortsætter:

- Det har været lidt svært at erkende, at det var fortjent, men det var 100% fortjent. Det har jeg lært, siger han med et grin og understreger:

- Der er ingen hard feelings til Caroline.

Sponsoreret indhold