Kendte15. april 2020

Demi Lovato: Selena Gomez og jeg er ikke venner længere

De har været veninder, siden de var børn, men det eventyr er ifølge Demi Lovato forbi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-02-25_kl._11.54.17.png
 Foto: MEGA

Den amerikanske sangerinde Demi Lovato indrømmer i et nyt interview med Harper's Bazaar, at hun ikke længere er bedste veninder med Selena Gomez.

For mange år siden medvirkede de begge som børn i tv-serien "Barney" og har siden da været veninder gennem tykt og tyndt, men nu er der altså ikke meget venskab at komme efter længere.

I januar måned optrådte Demi Lovato til årets Grammy-uddeling med sin nye sang "Anyone". Hendes første optråden siden en overdosis i 2018.

Den stærke optræden til prisuddelingen udløste et bragende bifald og rosende ord fra kritikere og anmeldere og endda også en hyldest fra Selena Gomez på Instagram.

- Jeg ville, der fandtes ord, der kunne beskrive, hvor smukt, inspirerende og velfortjent det her øjeblik var. Demi, jeg er så glad på dine vegne. Tak for dit mod og din tapperhed, skrev Selena Gomez.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_9933.png
 Foto: Instagram/@SelenaGomez

Selena Gomez' hyldest til Demi Lovato efter den stærke optræden til årets Grammy-uddeling. Foto: Instagram/@SelenaGomez

Netop den kommentar fra Gomez blev en anelse for meget for Demi Lovato, der i det nye interview fortæller, at hun ikke lige havde set Selenas ord komme.

- Når du vokser op med nogen, så vil du altid have en kærlighed for dem. Men jeg er ikke veninder med hende, så det føltes..., siger hun uden at færdiggøre sin sætning.

- Jeg vil altid elske hende, og jeg ønsker hende kun det bedste, siger hun i stedet.

​Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/demi-gomez.png
 Foto: MEGA

Demi Lovato og Selena Gomez fotograferet sammen til Teen Choice Awards i Los Angeles i 2011. (Foto: MEGA)

Et venskab med op- og nedture

Demi Lovato og Selena Gomez har aldrig talt dårligt om hinanden offentligt, men der har været flere tegn på, at deres venskab har haft op- og nedture i årenes løb.

I 2014 blev Demi spurgt ind til sit forhold med Selena, hvortil hun svarede:

- Jeg tror bare, det er en af de der ting, hvor folk ændrer sig og vokser fra hinanden.

Til gengæld kan Demi fortælle, at hun stadig er venner med Miley Cyrus, der også slog igennem som Disney-stjerne.

- Jeg taler med Miley. Hun er fantastisk, og jeg elsker hende til døde, det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre. Men jeg tror sådan set, at hun er den eneste fra den tid, som jeg stadig er i kontakt med.

Demi Lovato har siden en ung alder kæmpet med alkohol- og stofmisbrug og har siden sin overdosis i juli 2018 har hun brugt meget energi på et fokusere på sit psykiske helbred.

Sponsoreret indhold