Kendte5. maj 2020

Demi Lovato i Disney-reunion: -Jeg var ulykkelig og rasende

Den 27-årige superstjerne er færdig med at pakke tingene ind og taler nu åbent om en hård start på karrieren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/demi_0.jpg
 Foto: MEGA

I en virtuel reunion med sine gamle Disney-kollegaer på showet "Sonny With A Chance" fortæller 27-årige Demi Lovato endnu flere detaljer om en tid, der var præget af både spiseforstyrrelser, overarbejde og elendighed.

Der bliver altså ikke længere lagt fingre imellem, når den unge megastjerne fortæller om sine første år i showbusiness og hovedrollen i Disney Channels hitserie.

Demi Lovato lægger hårdt ud med at svare på , hvad hun har gået og lavet siden komedieseriens sidste afsnit i 2011.

- Rehab.. Flere gange, svarer hun med et stort grin.

Heldigvis er hele holdet, bestående af blandt andre Tiffany Thornton, Sterling Knight og Allisyn Ashley Arm, fuld af humor og primært gode minder fra "Sonny With a Chance", men Demi har også nogle dystre erfaringer som teenage-idol.

Da Demi var 19 i 2011 forlod hun castet og gennemgik i stedet behandling for emotionelle og psykiske problemer. Hun fortæller at hun undervejs i arbejdet på Disney kæmpede med både spiseforstyrrelser og udmattelse på grund af overarbejde.

Tiffany Thornton husker tidspunktet, hvor det det gik op for hende, at der var noget galt:

- Du sov ikke. Lad os være helt ærlige. Du blev op hele natten på grund af den medicin du fik. Så kom du på set den næste dag og sov i stedet mellem optagelser, fordi du var fuldstændigt udmattet, fortæller hun, før Demi svarer:

- Jeg havde det så elendigt og jeg var så vred. Fordi jeg arbejdede så meget.

Lovato kommer desuden ind på forklaringen på det mystiske fænomen, som undrede flere af hendes kollegaer dengang. Nemlig hvorfor hendes garderobe havde en temperatur på 35 grader hver dag.

- Jeg havde en spiseforstyrrelse, var undervægtig og frøs helt enormt, afslører Demi overfor sine lettere chokerede kammerater.

"Sonny With A Chance" fortsatte i 2011 i et spin-off under titlen "So Random", og her var Demi overrasket over, at showet fortsatte uden hovedpersonen.

- Det var ydmygende på en måde, for man forventer ikke, at et show kan fortsætte på den måde. Men jeg kunne ikke have været gladere på jeres vegne, og jeg var desuden ikke et sted i livet, hvor jeg var klar til at komme tilbage foran kameraet, lyder det fra den i dag 27-årige sangerinde.

Seks år senere fortalte Lovato for første gang om de store problemer med sit selvbillede, sin krop og sit udseende. Stort set gennem hele karrieren har den unge kvinde haft problemer med stoffer, spiseforstyrrelser, angst og depressioner.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/sonny.jpg
 Foto: MEGA

I sommeren 2018 ramlede det hele for Demi, da hun blev indlagt efter en overdosis.

Selvom hun husker tiden hos Disney som værende krævende og overvældende, ville hun ikke have været oplevelsen foruden.

I den virtuelle sammenkomst reflekterer hun over, hvordan man som helt ung teenager i den branche bedst tackler presset.

- Gør krav på de ting, du behøver. Fortæl folk omkring dig, hvordan du har det. Hvis du er træt, så fortæl dem, du er træt. Hvis du føler dig syg, så fortæl dem det, lyder det fra Lovato.

Sponsoreret indhold