Kendte1. september 2023

De første danskere nogensinde: The Minds of 99 skal spille to koncerter i Parken

Som de første danske kunstnere nogensinde skal The Minds of 99 spille to koncerter på to dage på det danske nationalstadion, Parken
ZULU AWARDS 2022Dato: 17.2.2022Sted: KB-HallenJournalist: Laura Dalgård Hansen og Nicolai BondeFoto: Copyright : Martin Høien/Aller Media Danmark
Minds of 99 spiller som de første danske musikere nogensinde to koncerter i Parken.
 Foto: Martin Høien

Ingen danskere har gjort det før, men nu sker det altså.

The Minds of 99 har netop annonceret to stadionkoncerter i træk i Parken, og bliver de første danske musikere til at holde en dobbeltkoncert på det danske nationalstadion.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

To dage i træk, 21. og 22. juni, træder bandet på scenen i Parken, hvor de fyldte stadion.

– Sidste gang The Minds of 99 spillede i Parken var koncerten så vellykket og markant, at jeg tror, at vi kunne have fyldt Parken en gang til, fortæller Ulrik Ørum fra Live Nation i pressemeddelelsen.

Og det er altså, hvad de skal forsøge at gøre i sommeren 2024. Og det er noget, som forsanger Niels Brandt glæder sig til.

– Det der skete i Parken sidst, det var fuldstændig magisk. Vi var helt på røven over hvor fedt det var at spille derinde. Det var vildere end vi nogensinde havde kunnet forestille os!, fortæller Niels Brandt i pressemeddelelsen.

– Det fede ved at vi nu skal spille to koncerter i træk er, at der dobbelt så mange pladser på gulvet. Ståpladserne blev mega hurtigt udsolgt sidste gang og nu er der jo dobbelt så mange af dem. Det er fedt for alle! ​​​​​​, fortsætter han.

Billetsalget til de to koncerter starter 7. september og alt efter, hvor man ønsker at stå eller sidde koster billetterne mellem 350 og 695 kroner.

Sponsoreret indhold