Kendte 4. marts 2020

De blev gift, da hun var 16 og han var 51: Han udnyttede mig

Courtney Stodden fortæller om ægteskabet til den noget ældre Doug Hutchison
Foto: MEGA

Verden var mildest talt chokeret, da den kun 16-årige Courtney Stodden giftede sig med den 51-årige Doug Hutchison tilbage i 2011. Parret klarede næsten ti års ægteskab, men så heller ikke mere end det. 

I et Instagram-opslag, som den nu 25-årige Courtney Stodden har lagt op på Instagram, fortæller hun nu om sit ægteskab med den 35 år ældre skuespiller, og det lyder bestemt ikke som om, det har været en dans på roser.

- Det er den 3. marts 2020. I dag er jeg officielt skilt fra skuespiller Doug Hutchison. Det er en emotionel dag for mig. Kun Gud ved, hvordan han har det, men jeg kan godt fortælle jer, at det er for det bedste. Jeg ser tilbage på det her billede og føler mig fuldstændigt udnyttet, skriver hun. 

- Jeg har været bange for overhovedet at sige noget om at føle mig groomet eller verbalt udnyttet gennem næsten ti års ægteskab, fordi jeg var et barn, og han var 50.

- Jeg følte mig fanget, manipuleret og til tider forladt af de voksne. 

Courtney Stoddens opslag:

Artiklen fortsætter efter billedet...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da parret blev gift, gav Stoddens forældre tilladelse til at gennemføre ægteskabet, men nu trygler hun sin eksmand om aldrig at gifte sig med en mindreårig igen. 

- Jeg ønsker dig alt godt. Men please, gør aldrig det her mod en mindreårig igen. Det er ikke godt... Selv hvis forældrene siger okay. 

Den unge provokatør lover desuden sine følgere at en bog om livet med "Green Mile"-skuespilleren er på vej. 

Sponsoreret indhold