David og Victoria Beckham lander million-aftale med Netflix

Hvis du er interesseret i at komme helt tæt på Beckham-familien, så er der gode nyheder i vente.

Fodbold-fyren har nemlig sat sin underskrift på en stor kontrakt hos streaminggiganten Netflix.

Faktisk lyder den på intet mindre end 132 millioner danske kroner, så det er noget af en gevinst den 45-årige David Beckham og resten af familien scorer på aftalen.

Ifølge The Sun så er der tale om en dokumentar, der vil vise videoklip fra familiens helt særlige fejringer og store dage som fødselsdage, jul og andre festlige begivenheder.

Der vil dog også være stor fokus på hele fortællingen om fodboldspilleren, og hvordan han er endt der, hvor han er i dag gennem gamle fotos og fortællinger fra både venner, andre familiemedlemmer og holdkammerater.

Ifølge en kilde tæt på Beckham, så er det noget af et scoop, Netflix har gjort sig.

- Dokumentaren vil vise en helt anden side af David, en som offentligheden meget sjældent får lov til at se, lyder det fra insideren.

- Davids familie samler en masse, de har selv stolt dokumenteret hans karriere helt fra han var en lille dreng, og de har gemt gamle avisudklip, skolerapporter og holdfotos gennem årene.

Parret har været gift siden 1999, og der må derfor være en del spændende klip, der kan komme med i dokumentaren. Foto: MEGA

- Der er endda nogle helt klassiske videoklip fra forskellige fødselsdage, juleaftener og særlige begivenheder, og der er også en del morsomme øjeblikke fra David og Victorias tidlige dates, teaser kilden.

Dokumentaren vil ikke kun vise, hvad der tidligere er sket i Davids liv, som blandt andet hans 10 største øjeblikke som fodboldspiller, så vil seerne også få en indsigt i, hvad han laver nu, og flere af hans tidligere holdkammerater og venner vil dukke op.

Hvornår dokumentaren vil have premiere på Netflix er endnu ikke annonceret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close