David Hasselhoffs datter skriver historie: Første plussize model på forsiden af Playboy

Foto: MEGA

Den tidligere ”Baywatch”-skuespiller David Hasselhoff kan sagtens prale af sin 28-årige datter, Hayley Hasselhoff.

Hun har nemlig fået æren af at pryde det tyske Playboy-magasin. Det kunne hun selv afsløre på sin Instagram-profil onsdag med det saftige forsidebillede.

- Jeg er mere end beæret over at være den første model med kurver på den europæiske forside af Playboy. Jeg er overvældet af følelser over, hvad denne forside betyder, når det kommer til kvindelig styrke, skriver hun blandt andet til billedet, hvor hun står splitter fornøjet med bortset fra en rød kåbe, der smyger sig om hendes krop.

Artiklen fortsætter under opslaget

Selv forklarer den amerikanske skuespillerinde, at hun og fotografen tog et aktivt valg om at ”fejre” hendes krop ved at skyde billederne på en mere artistisk måde.

- Jeg håber, at jeg kan inspirere andre kvinder til at stå ansigt til ansigt med deres frygt for det ukendte og at leve et liv, hvor kroppen ikke definerer en, skriver hun videre.

Hun understreger desuden, at hun i dag ville ønske, hun kunne fortælle sit yngre jeg, at ”du er god nok, som du er”, og at hun håber, denne forside kan være med til at fortælle andre kvinder, at de også er gode nok, som de er.

Selvom den unge Hasselhoff skriver historie med at være den første plussize model på den europæiske forside, så er det ikke første gang, Playboy har taget dette valg.

Tilbage i 2016 var det Fluvia Lacerda, der fik lov til at pryde den brasilianske forside, og hun blev dermed den første plussize model for Playboy overhovedet.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close