Kendte 3. marts 2016

David friede i sin uniform sidste år – nu har tragedien ramt dem

For et år siden overraskede en amerikansk politimand sin kæreste, da han gik på knæ midt i arbejdstiden og iført sin uniform. Det lykkelige par har siden været i gang med at planlægge deres drømmebryllup – men nu har en forfærdelig tragedie ramt parret.
Foto: David Hofer/Facebook

Amerikanske David Hofer overraskede alle – og ikke mindst sin kæreste – da han for omkring et år siden gik på knæ iført sin politiuniform.

- Vil du gifte dig med mig?, spurgte David, mens han fremviste den ring, han få sekunder senere placerede på sin lykkelige kærestes finger.   

Siden har parret lagt masser af kræfter i at planlægge det perfekte drømmebryllup.

Men nu har en ufattelig tragedie ramt det unge par fra Texas, USA.

Tirsdag blev David Hofer på brutal vis skudt og dræbt, mens han passede sit arbejde som politimand – og hans ulykkelige kæreste Marta Danylyk står nu tilbage med en ufattelig og forfærdelig opgave:

At aflyse brylluppet og planlægge begravelsen af sin kæreste i stedet.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andre Fox News.

Foto: David Hofer/Facebook

30. januar 2015 postede en glad David dette billede på sin Facebook-profil. Han havde friet til sin overraskede, men meget lykkelige kæreste. Nu skal hun i stedet planlægge hans begravelse. Foto: David Hofer/Facebook

Den ufattelige tragedie skete omkring klokken 15:00 onsdag, da den rutinerede politimand sammen med en kollega blev kaldt ud til en sag om en ”mistændelig person” i en park i Euless, Texas.

Den mistænkelige person begyndte – af ukendte årsager – at affyre skud med det samme, at 29-årige David ankom til stedet – og den unge politimand blev ramt. Trods en hurtig indsats fra hans kollega og læger stod hans liv ikke til at redde, og han blev erklæret død senere på dagen.

Hans elskede kæreste – og altså kommende kone – var ikke hjemme, da den ufattelige hændelse skete, og hun fik over telefonen besked på at komme hjem.

Unge Marta fik herefter den tragiske nyhed overbragt.

Foto: David Hofer/Facebook

David sammen med Marta. David døde tirsdag. Han blev kun 29 år. Foto: David Hofer/Facebook

Davids dødsfald har ramt lokalsamfundet i Euless hårdt. Politistationen, hvor David havde arbejdet som en loyal og dedikeret politimand siden 2008, har på sin Facebook-profil hyldet David – og takket for de mange varme og støttende hilsner, der er strømmet ind siden tirsdag.

- Vi sætter pris på alle jeres tanker og bekymringer for vores politibetjent og vores politifamilie. I må meget gerne lægge alle kort og blomster foran statuen, der står foran politistationen. Det er et smukt mindesmærke til vores faldne politimand, skriver Euless Police Department på sin Facebook-profil.

Også Davids egen familie har udtalt sig om deres ufattelige tab.

- Han var en fantastisk søn, han var en fantastisk politimand, udtaler hans knuste mor Sofija Hofer således.

29-årige David efterlader sig sin kæreste, sine forældre, en søster og en bror. 

 

 

We appreciate all of your thoughts and concerns for our Police Officer and our Police family. Please bring all cards,...

Posted by Euless Police Department on Tuesday, March 1, 2016

Sponsoreret indhold