Kendte26. januar 2021

David Arquette indrømmer: Skylder datter en undskyldning

Selvom det er mere end otte år siden, den amerikanske skuespiller og ”Venner”-stjernen blev skilt, så synes han alligevel ikke, han og eks’en håndterede situationen på den bedste måde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/david_arquette_1.jpg
 Foto: MEGA

Det er nok de færreste skilsmisser, der forløber smertefrit for alle parter – både voksne og børn. Det lader til, at det også er tilfældet for den 49-årige skuespiller David Arquette.

I et nyt interview med The Guardian sætter han nemlig ord på den skilsmisse, som han og ”Venner”-stjernen Courteney Cox var igennem tilbage i 2013.

De to havde været gift siden 1999, og sammen fik de datteren Coco Arquette, der i dag er 16 år gammel, og det var især hende, skilsmissen tog hårdt på, lyder det fra ham.

I interviewet, som er en Q&A, bliver han nemlig spurgt, hvem han gerne vil sige undskyld til.

- Min datter, Coco, fordi skilsmisse er så svær en ting.

Men til trods for, han i dag drømmer om at sige undskyld til den 16-årige datter, så har han tidligere udtalt, at han og Courteney i dag har et godt venskab og er fælles om opdragelsen.

- Vi har aldrig haft en krig eller kæmpet mod hinanden gennem skilsmissen eller efterfølgende. Så processen har i stedet skabt et venskab og forhold, som er respekteret af os begge, sagde han tilbage i 2016.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/courteney_cox_og_david_arquette.jpg
 Foto: MEGA

Parret mødte hinanden under optagelserne til "Scream", men Arquette var også siden en del af "Venner". Foto: MEGA

Han har også tidligere fortalt, at parrets barn er deres begge første prioritet.

- Vi respekterer og elsker hinanden, og vi er på samme side. Og med Coco, der er vi bare superheldige, det er selvfølgelig lidt svært, men hun har et stort hjerte, og hun er virkelig skarp pige, så vi er simpelthen bare så heldige.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega147460_002.jpg
 Foto: MEGA

David Arquette fotograferet sammen med datteren Coco i 2018. Foto: MEGA

Courteney Cox og David Arquette mødte hinanden tilbage i 1996 under optagelserne til den ikoniske gyser ”Scream”. De to anmodede om skilsmisse i 2010, men den var først endelig tre år senere.

David Arquette blev gift igen i 2015 med Christina McLarty og har sammen fåret børnene Charlie på seks og Augustus på tre.

Sponsoreret indhold