Kendte16. maj 2023

Datingrygter sværmer om Tom Brady og Kim Kardashian: Nu svarer de på rygterne

Kim Kardashian tog første skridt og kontaktede Tom Brady – nu har repræsentanter for de to stjerner svaret på, hvad der er op og ned i deres forhold
Kim Kardashian og Tom Brady skyder alle datingrygter ned. Stjernerne er nemlig er "kun venner".
Kim Kardashian og Tom Brady skyder alle datingrygter ned. Stjernerne er nemlig er "kun venner".
 Foto: Ritzau Scanpix

Tom Brady, 45, og Kim Kardashian, 42, ville blive et af de hotteste par i USA, hvis de fandt sammen.

Men til dem som ville ønske, at de fandt sammen, er der ikke gode nyheder på vej.

For selvom Kim Kardashian har fået fingrene i Tom Bradys telefonnummer og også ringede ham op, var det ifølge Kim Kardashians repræsentanter et yderst uskyldigt opkald.

Kardashian kan ”godt lide Tom”, men ellers var det udelukkende for at få ejendomsråd.

- Tom og Kim har været i kontakt fordi Kim er ude efter at købe en ejendom, hvor Tom har et feriehus. Kim og Tom er venner og har fælles forretningspartnere, siger en kilde tæt på Kardashian-dronningen til Entertainment Tonight.

Tom Bradys ejendom er placeret på Baker’s Bay Golf & Ocean Club – et eksklusivt område på Bahamas, hvor der kun skulle være adgang for medlemmer.

Kim Kardashian tog i weekenden også en tur til Bahamas for at tjekket området ud. Her var hendes nye ven dog ikke i nærheden.

Den tidligere NFL-stjerne købte sin ejendom med ekskonen Gisele Bündchen. Også kendisser som Jennifer Lopez, Michael Jordan, Justin Timberlake og Reese Witherspoon er at finde i området.

Til Entertainment Tonight afviser repræsentanter for Tom Brady også, at der er romance mellem Tom Brady og Kim Kardashian.

Begge er dog blevet single inden for det sidste år, da Kim Kardashian gik fra Pete Davidson sidste år, imens Tom Brady og Gisele Bündchen meldte ud i oktober, at de skulle skilles.

Sponsoreret indhold