Kendte5. februar 2023

Dater kendissøn: "Dansegarderoben"- aktuelle Marie Reuther viser kæresten frem

Den 26-årige skuespiller tog sin kæreste med på den røde løber, da der var premiere på ”Meter i sekundet” – han var der dog også for at støtte storesøster
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sådan har skuespillerinderne i ”Dansegarderoben” lært at danse som i 70’erne
 Video: Aller TV, Simone Baadsgaard

Storsmilende og klar til en god, dansk film ankom skønne Marie Reuther til premiere på ”Meter i sekundet” forleden. Den Hella Joof-instruerede film er den imødesete filmatisering af bestselleren og prisvinderen af Stine Pilgaard under samme titel.

Det 26-årige stjerneskud – der er aktuel i TV 2’s ”Dansegarderoben” - havde taget sin kæreste, William Torp, med.

Eller også var det omvendt.

For William Torp er søn af sangerinden Jette Torp, og dermed også lillebror til aftenens hovedrolleindehaver Sofie Torp, der spiller Marie i filmen om et nybagt forældrepar, der rykker hele tilværelsen til Jylland.

Parret ankom hånd i hånd til premiere på "Meter i sekundet" 
Parret ankom hånd i hånd til premiere på "Meter i sekundet"
 Foto: Mikael Rieck

Det er efter alt at dømme første gang, de to offentligt står frem.

I en alder af blot 26 år har Marie Reuther ualmindelig meget fart på karrieren med blandt rollen som Julie i HBO-serien ”Kamikaze” fik hun for alvor slået sit navn fast.

Selvom hun ikke kan afsløre særlig meget yderligere, så kom det forleden frem, at Reuther har scoret en rolle i Netflix-hittet "Sex Education", så mon ikke snart udlandet for alvor får øjnene op for den charmerende dansker?

Selv må hun ikke sige noget om sin rolle eller karakter, der medvirker i mere end et afsnit af seriesuccesen.

– Jeg er helt stoked over, at jeg er med. Men jeg har det også sådan, lad os nu se når den er klippet færdig – om jeg så er med. Jeg ved det jo ikke, siger Reuther.

Marie Reuther som Joy
Marie Reuther som Joy
 Foto: Tine Harden, TV 2

De næste par uger er det dog lige rollen som Joy – en danser ansat på Cirkusrevyen – som vi vil kunne nyde hende i, når ”Dansegarderoben”, skabt af makkerparret Ditte og Louise, løber over skærmen.

William Torp er – ligesom sin kendte mor – også musiker. Han har blandt andet skabt musik, som han før har afsløret, er inspireret af DR’s overlevelsesprogram ”Alene i vildmarken”.

Sponsoreret indhold