Kendte12. november 2019

"Date mig nøgen"-deltager hylder Peter Madsen

Cammilla Kürstein, der har haft en flirt med Peter Madsen i over to år, medvirker i "Date mig nøgen" på TV 2 Zulu, hvor hun viser sin hyldest-tatovering til Peter Madsen frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2019-11-12_at_20.15.40.png
 Foto: TV 2 Play

I næste uges udgave af "Date mig nøgen" på TV 2 Zulu kan man møde Camilla Kürstein, der skal finde kærligheden helt nøgen.

Den 18-årige pige er dog også kendt for at have et forhold til Peter Madsen, der dræbte journalisten Kim Wall i sin ubåd tilbage i 2017.

Det fortalte Camilla Kürstein i et interview med B.T. tilbage i august.

Her fortalte "Date mig nøgen"-deltageren, at hun elskede den morddømte Peter Madsen, som hun dog aldrig har besøgt i fængsel.


- Jeg ved godt, han er psykopat og manipulerende, men det, han er dømt for, ændrer ikke noget i forhold til vores relation. Han elsker mig for den, jeg er, og jeg elsker ham for den, han er, lød det fra Cammilla.

I interviewet fortalte Cammilla Kürstein ligeledes, at hun havde fået lavet en tatovering, som var en hyldest til Peter Madsen.

Samme tatovering vises i ”Date mig nøgen. 


- Jeg fik den lavet for at minde mig om, at han hjalp mig igennem en rigtig svær tid i mit liv, fortalte Cammilla Kürstein. 


Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/screen_shot_2019-11-12_at_19.57.15.png

Se Cammillas hyldest tatoveringen på hendes venstre arm. Foto: TV 2 Play.

TV 2 kendte intet til Cammillas forhold til Peter Madsen

TV 2 afviser at have haft kendskab til Cammillas fortid med Peter Madsen, da man castede til programmet.

Det fortæller kanalen til Ekstra Bladet.

- Vi er først blevet opmærksomme på Cammillas relation til Peter Madsen efter, at programmet var blevet optaget. Vi ser dog ingen grund til at lade dette gå ud over programmet og de andre medvirkende, som har brugt tid på at stille op. Cammilla har truffet nogle valg i livet, som de fleste ikke er enige i, men hendes valg ligger uden for programmets ramme og ambition om at omfavne den nøgne krop uden filter, lyder det fra TV 2.

Selvom TV 2 ikke vil fjerne programmet fra sendefladen, så kan kanalen godt forstå, hvis nogle seere tager afstand fra Cammilla. 


- "Date mig nøgen" hylder kroppen, som den ser ud – i alle afskygninger og uden filter. Det gælder også dette program. Vi har selvfølgelig forståelse for, at der vil være folk, som tager afstand fra Cammillas beslutning om at have en relation til en indsat, men det er et valg, som ligger udenfor programmets ramme, siger TV 2 til avisen.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra TV 2, men det har ikke været muligt at få en kommentar inden deadline. 


Camilla Kürstein har ikke svaret på SE og HØRs henvendelse.

Sponsoreret indhold