Dar Salim får nyt job

Foto: Kaspar Wenstrup

Dar Salim er skuespiller, pilot, og nu kan de folkekære skuespiller også kalde sig paneldeltager i "Mads & Monopolet" på P4.

Det kan en tydelig stolt Mads Steffensen meddele på sin Instagram.

Her kommer DR-værten med en lang hyldest, før han egentlig kommer til selve nyheden om, at Dar deltager i programmet på lørdag.

"Jeg har inviteret Dar Salim med i Mads & Monopolet og dermed kan han se frem til at karrieren peaker," skriver Mads Steffensen.

Mads Steffensen har fået masser af plads for de 6,9 mio. kr., han måtte slippe for sit nye hjem.

Mads Steffensen. Foto: Thomas Laursen

Dar Salim skal sidde i panel med forfatteren Sara Blædel og den tidligere folketingspolitiker Johanne Schmidt-Nielsen, der nu er generalsekretær for Red Barnet.

"Glæder mig til at få besøg af en af landets absolut bedste skuespillere, og han bliver flankeret af Sara Blædel og Johanne Schmidt-Nielsen," skriver programmets vært.

"Mads & Monopolet" bliver sendt hver lørdag klokken 9.

Se opslaget nedenunder:

View this post on Instagram

Han er født i Irak i ’77 og kom til Danmark som 7-årig. Et par hurtige nedslag om ham følger her: Han har sort bælte i karate. Han har været i livgarden. Han er pilot. Han har vundet priser. Som en af landets bedste skuespillere har han haft hovedroller og været med i Game of Thrones. På mange måder er Dar Salim en meget succesfuld og respekteret mand. Mange vil måske ligefrem kalde ham en badass. Men – kendere vil også vide, at der altid har manglet noget i Dar Salims liv. Og det gør vi noget ved nu. På lørdag kommer han i mål. Jeg har inviteret Dar Salim med i Mads & Monopolet og dermed kan han se frem til at karrieren peaker. Glæder mig til at få besøg af en af landets absolut bedste skuespillere, og han bliver flankeret af Sara Blædel og Johanne Schmidt-Nielsen. #madsogmonopolet

A post shared by Mads Steffensen (@madsstef) on

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close