Kendte17. december 2023

Danskerne med opsang til Lars Løkke Rasmussen: Få Elvira Pitzner hjem!

Det er ikke kun Katerina Pitzner, der håber på, at datteren kommer hjem til Danmark igen
Elvira Pitzners familie kæmper for at få hende hjem til Danmark igen.
Elvira Pitzners familie kæmper for at få hende hjem til Danmark igen.
 Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix, Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner deler vilde detaljer om Elviras fængsling i Dubai: - Ydmyget og afklædt

I ugevis har den 26-årige Elvira Pitzner været fanget i Dubai, efter hun blev anholdt, da ekskæresten Milad Saadati anmeldte hende for utroskab.

Det fik tidligere på måneden den 53-årige Katerina Pitzner til at flyve til ørkenstaten for at besøge sin datter, og søndag har "Diamiantfamilien"-stjernen delt et rørende opslag, hvor hun deler vilde detaljer om datterens fængsling.

- Vi er oppe mod et system i en stat, der giver mænd våben mod kvinder, der kan ødelægge dem for altid. Her anerkender man ikke kvinders ret til frihed og ligeværdighed, skriver hun og fortsætter:

- Lad mig endelig gentage mig selv: Elvira har været naiv og uforsigtig!

- Men tror du ikke, at hun selv tænkte på det, da hun blev umyndiggjort, ydmyget og bedt om at afklæde sig op til flere gange og undersøgt i alle kropsåbninger uden ret til en advokat eller et opkald?

I opslaget sender Katerina Pitzner også en appel i retning af den danske udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), og det har fået en lang række af Pitzners 108.000 følgere til at stemme i.

Flere mener nemlig, at det er for dårligt, at udenrigsministeren ikke har gjort mere for at få den danske realityprinsesse befriet fra sit fangeskab.

Således er Løkke blevet tagget i et utal af kommentarer søndag eftermiddag.

- Lars Løkke, så det fingeren ud for alvor. Kom så, skriver en følger.

- Det er noget svineri, og det er Elvira, som er ofret, så håber virkelig, at Lars Løkke vil hjælpe alt det, som han kan, for vi er mange, der gerne vil hjælpe, men som ikke kan, skriver en anden.

Det er søndag eftermiddag væltet ind med kommentarer rettet mod Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med den opsigtsvækkendee Elvira Pitzner-sag.
Det er søndag eftermiddag væltet ind med kommentarer rettet mod Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med den opsigtsvækkendee Elvira Pitzner-sag.
 Foto: Instagram/katerinapitznerdiamonds

- Alt det bedste herfra. Må regeringen gribe ind og gøre alt, skriver en tredje.

Der er dog også de af Pitzners følgere, der peger på, at det ikke er muligt for udenrigsministeren at gå ind i enkeltsager.

Sponsoreret indhold