Kendte8. februar 2022

Danskerboss færdig: Sendte dickpics og stalkede

Den hollandske legende Marc Overmars sendte ifølge hollandsk medie dickpics og stalkede en kvindelig ansat i Ajax
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220207-133326-1-1920x1280we.jpg
 Foto: Imago/Ritzau Scanpix

En bunke upassende og krænkende beskeder til kvindelige medarbejdere er endt med at koste jobbet for den hollandske fodboldslegende Marc Overmars, der nu er tidligere sportsdirektør i storklubben Ajax Amsterdam.

Det blev i søndags offentliggjort, at Overmars stoppede med øjeblikkelig virkning som sportsdirektør for fodboldklubben, og nu er det kommet frem, at han har udvist stalkende adfærd overfor en kvindelig ansat, som han også har sendt dickpics til.

Det skriver det hollandske medie Het Parool, der har talt med insidere i Ajax Amsterdam, der bekræfter historien.

Hovedpersonen har ikke ønsket at kommentere sagen, men i en pressemeddelelse lagde den nu 48-årige Marc Overmars sig fladt ned.

- Jeg skammer mig. I sidste uge blev jeg konfronteret med rapporten om min adfærd, og hvordan andre har oplevet det. Desværre opfattede jeg ikke, at jeg gik over stregen med det her, men det er blevet gjort klart for mig i de seneste dage. Jeg føler pludselig et enormt pres.

- Jeg undskylder. For en i min stilling er det helt uacceptabelt. Det kan jeg godt se nu. Men det er for sent. Jeg kan ikke se andre muligheder, end at jeg forlader Ajax. Det har også haft kæmpe betydning for mit privatliv. Derfor beder jeg alle om at lade min familie og mig være i fred, sagde Overmars i pressemeddelelsen.

Har ansat mange danskere

Marc Overmars blev i 2012 ansat som sportsdirektør i Ajax og sad på positionen i næsten 10 år.

Ajax er notorisk kendt som en klub, der gennem mange år har haft danskere på lønningslisten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/000_app2001061761698-1920x1515we.jpg
 Foto: Christophe Simon/AFP/Ritzau Scanpix

Marc Overmars i aktion for FC Barcelona i 2001. Foto: Christophe Simon/AFP/Ritzau Scanpix

Heriblandt Christian Eriksen, Kasper Dolberg, Lasse Schöne og Viktor Fischer.

Nogle af dem har Overmars stået for at hente til klubben, mens han også har spillet en stor part i at hente klubbens nuværende danskere til klubben. Det drejer sig om Mohamed Daramy, Victor Jensen og Christian Rasmussen.

Marc Overmars er en legende i hollandsk fodbold med 86 landskampe for Holland, og han har repræsenteret store klubber som Ajax, Arsenal og FC Barcelona i sin spillerkarriere.

Sponsoreret indhold