Kendte 18. juli 2016

Imponerende: Danske Mathias kan nævne alle 151 pokémons på 151 sekunder

I disse Pokémon-tider, så har Mathias Obdrup lige lært alle de originale Pokémons udenad
Screendump Facebook: Mathias Obdrup

Siden lørdag har Pokémon Go-spillet officielt været på det danske marked, men flere danskere har spillet det i endnu længere tid, og nu har danske Mathias Obdrup så lært samtlige af de 151 Pokémons udenad.

Og så kan han sige dem alle sammen på bare 151 sekunder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg besluttede mig for at lære dem udenad i torsdags, og så skrev jeg dem alle sammen på en lang liste, som jeg så brugte to timers tid på at putte ind i et hukommelsessystem, fortæller Mathias til SE og HØR.

Han har dyrket memoreringsteknikker i små fem år, og for ham gælder det om at lægge de ting, han skal huske, ind i et system, som han kender i forvejen.

- Jeg har lavet denne liste over min gamle avisrute, fortæller han.

Udover Pokémons, så kan Mathias også opremse hele kongerækken, alle amerikanske præsidenter, alle hovedstæder i verden, og så kan han fortælle, hvad han har lavet hver eneste dag de sidste 4,5 år.

Han har også allerede fundet ud af, hvad det næste han skal huske er, han har nemlig tænkt sig at memorere samtlige vindere af Tour de France, når årets cykelløb er overstået.

- Folk tror jo, at jeg er skør eller autist, men når jeg laver en liste, så sætter jeg mig bare ned og memorere den, fortæller Mathias, der også har en hjemmeside, hvor han fortæller mere om hukommelsesteknik.

Du kan se den imponerende video lige her

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden Pokémon Go blev lanceret, er Pokémons dukket op de mærkeligste steder

De sjoveste steder Pokémons er dukket op i Pokémon Go

Sponsoreret indhold