Kendte2. maj 2024

Danske kendisser fejrer lanceringen af MAX

Den nye streamingtjeneste Max er lige om hjørnet, og det blev torsdag eftermiddag fejret på Hotel Villa Copenhagen

Lancering af MAX

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambangs boglancering: Se alle de kendte

Der er ikke længe til lanceringen af den nye streamingtjeneste Max, der officielt skal udgøre det nye HBO Max og Discovery+.

Den store premiere blev torsdag eftermiddag markeret i København på det fine Hotel Villa Copenhagen, hvor en lang række dansker kendisser var mødt op for at få en smagsprøve på de nye streaminglækkerier.

Blandt gæsterne var drengene fra Suspekt, Anders Hemmingsen, Jenna Bagge, Sarah Bro og Amanda Collin.

Sidstnævnte kan prale af at være på rollelisten, når den længe ventede anden sæson af "House of the Dragon" får premiere på Max den 17. juni.

Den nye streamingtjeneste lancerer officielt den 21. maj.

Det er tidligere blevet bekræftet, at der vil være en række nye abonnementer at vælge mellem for de mange brugere.

Basispakken vil koste 79 kroner og inkluderer reklamer i on-demand indholdet. Standardabonnementet koster 119 kroner om måneden og tillader 30 downloads af tilgængeligt indhold til at se indhold.

Endelig er der premiumløsningen, der står i 149 kroner. Her inkluderes tv-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Discovery Channel, TLC og ID.

Dertil kan man købe et sportstillæg til 40 kroner om måneden. Her smider HBO Eurosport 1 og 2 med i pakken, og mulighed for at streame en række sportsbegivenheder som Tour de France og Grand Slam-tennis. Køber man premiumpakken og tilføjer sportstillægget ryger den månedlige pris altså op på 189 kroner.

I dag koster et HBO-abonnement 89 kroner, mens et sportsabonnement hos Discovery Plus står i 129 kroner.

Se hele kendisgalleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold