Dansk tv-vært i opråb til danskerne: Nu skal vi dømmes

Foto: Kaspar Wenstrup

Torsdag morgen kom tv-vært Rasmus Tantholdt med en lille opsang til de mange danskere, der lige nu på den eller anden måde er ramt af coronavirus. 

Han er nemlig ikke imponeret over den måde, danskerne begyndte at hamstre dagligvarer onsdag aften efter Mette Frederiksens seneste udmeldinger om coronavirussen. 

- I Danmark er vi hurtige til at dømme mennesker i andre lande, når de er under pres og måske reagerer irrationelt, desperat og ubetænksomt, skriver han i sit opslag.

- Måske er det fordi de fleste af os ikke selv ved, hvordan det er at være under alvorligt pres som samfund. Det ved vi nu, og nu skal vi dømmes på, hvordan vi selv reagerer, fortsætter han.

- Jeg fortsætter mine indkøb som normalt.

Opslaget viser en tætpakket Netto-butik, hvor danskerne har stillet sig op i den lange kø for at købe de varer, de var bange for, de ikke ville kunne få i løbet af de kommende dage, hvor Danmark er "lukket ned". 

Flere af kommentarerne stemmer i og giver Tantholdt ret i, at det var en decideret pinlig opførsel, danskerne lagde for dagen. 

- Hvor har du dog ret, er der blandt andet en, der skriver i opslaget.

Rasmus Tantholdts Instagram-opslag har torsdag formiddag fået mere end 4.700 likes.

Se Rasmus Tantholdts billede her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close