Kendte24. november 2019

Dansk komiker har gennemgået voldsom operation i hovedet

Den danske komiker Mark Le Fêvre har netop gennemgået en stor operation i hovedet, efter lægerne fandt tegn på kræft
https://imgix.seoghoer.dk/20190808_wen_-_smuk_26.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den danske komiker Mark Le Fêvre fik med egne ord ”sit livs største forskrækkelse” for en måned siden.

Her fik han at vide, at en rutinekontrol af et modermærke i baghovedet viste tegn på kræft. Derfor stod den nu på en operation på Rigshospitalet, hvor han skulle have fjernet modermærket samt en større mængde hud, der omkransede modermærket.

Operationen er nu vel overstået, og komikeren har delt et billede, der viser ham på Rigshospitalet. Til billeder, hvor han viser sit store ar frem, skriver Mark Le Fêvre blandt andet:

- Man kunne dog ikke stille en klar diagnose om hvorvidt det var ondartet eller ej. Men fordi der var tegn på kræft, vælger lægerne for en sikkerheds skyld at operere. Så jeg fik fjernet en ordentlig luns hud fra mit hoved.

- HELDIGVIS var der ikke yderligere tegn på kræft, skriver en lettet Mark Le Fêvre, inden han tilføjer:

- Tilbage er blot en souvenir i form af et lidt stort ar. Og jeg kan nu betragte mig selv som værende frisk som en havørn. En havørn, der godt nok lige skal komme sig ovenpå forskrækkelsen.

Jeg skriver egentlig først og fremmest det her for at rette et KÆMPE tak til alle de superhelte, der arbejder inde på Rigshospitalet. I er kæmpe stjerner i min bog.

Desuden kommer komikeren med en opfordring til alle:

- Og hvor klichéfyldt det end måtte lyde, så husk nu at komme en smut forbi lægen i ny og næ, man ved jo desværre aldrig.

Sponsoreret indhold