Dansk kiwi-pizza går viralt - men er den virkelig dansk?

En pizza toppet med kiwi, der er gået viralt, påstås at være dansk.

En pizza toppet med kiwi, der er gået viralt, påstås at være dansk.

Foto: Reddit

En Hawaii-pizza deler ofte vandene - for smager det virkelig godt med frugt på pizza? Og mens den diskussion nok aldrig bliver udtømt, så ser det nu ud til, at den klassiske Hawaii er blevet udfordret af en "ny dreng i klassen".

En pizza toppet med kiwi er for nylig blevet fremvist på internetforummet Reddit, hvor den sære spise påstås at være dansk. 

- Kiwi pizza fra et dansk pizzeria, en ugudelig vederstyggelighed, beskrives billedet på Reddit

Den særegne pizza er nu gået viralt og er blevet bragt hos blandt andet britiske Metro, britiske The Sun og new zealandske New Zealand Herald - i alle artiklerne omtales pizzaen som værende dansk. 

Men en hurtig tur på Google hjælper ikke med at finde frem til det famøse danske pizzeria, der angiveligt skulle have kiwi-pizzaen på menukortet. 

Nærstuderer man kommentarfeltet til billedet på Reddit, står det dog klart, at pizzaen slet ikke er dansk - men svensk. 

- Denne pizza var god. Den blev lavet på Skottorps Pizzeria i Sydsverige. Jeg blev nødt til selv at medbringe kiwierne, skriver brugeren stellan_77 til billedet.  

Selvom Pizzeria Skottorp officielt ikke har en kiwi-pizza på menukortet kan vi afsløre, at biksen kan byde på en "Ralle Special" med skinke, løg, jordnødder, ananas, banan og karry. Velbekomme! 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close