Kendte 6. marts 2020

Dansk hitsanger hadede parforhold: Nu har hun fundet kærligheden

Den 34-årige hitsanger, Sys Bjerre, har omsider fundet den rigtige for hende, efter mange års afsky for parforhold
(Foto: DR presse)

Af William Falkner

Sys Bjerre er i den grad på en lyserød sky, og det kommer egentlig bag på den rødhårede sangerinde selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har aldrig nogensinde kunne have forestillet mig, at det ville være sådan her at være i et rigtigt parforhold. Det har jeg altid skyet som pesten. Jeg har aldrig kunne forstille mig at være sammen med en person eller at blive gift og få børn, før jeg mødte Peter, siger Sys Bjerre, der har en sang med i Melodi Gran Prix lørdag.

Sys Bjerre og musikeren Peter Lützen offentliggjorde, i slutningen af november 2018, at de ikke kun var en musikalsk duo, men at de havde taget forholdet til næste niveau. 

- Min eks-kæreste havde ikke en chance for at fremkalde de følelser i mig. Jeg var ikke et sted hvor jeg havde adgang til dem, og jeg havde buret mig selv inde i en ide om, hvem jeg var. Det var først, da jeg fik skilt nogle af alle de der vægge og tremmer - og hvad fanden det var jeg havde bygget rundt om mit hjerte væk - at jeg havde muligheden for overhovedet at turde tænke de tanker til ende.

Bjerre har skrevet sange om bryllup, børn og lignende, som udkommer efter Melodi Grand Prix i morgen hvor hun optræder med sangen ”Honestly”.

- Jeg har skrevet en sang om alle de perverse lyster, jeg har fået, og jeg dagdrømmer om hund, hus og sejlbåde. Helt almindelige drømme som er så fascinerende at have selv.

- Det var først, da jeg fik skilt nogle af alle de der vægge og tremmer og hvad fanden det var jeg havde bygget rundt om mit hjerte væk at jeg havde muligheden for overhovedet turde at tænke de tanker til ende.

Sponsoreret indhold