Kendte6. april 2020

Dansk fodboldstjerne gør grin med Medina: Hvor er Christopher?

Man skal stå model til meget, når man som Medina er et af de største kendisnavne i Danmark. Noget uventet var det dog, da popdronningen blev gjort grin med af en danske fodboldstjerne, som stak til hendes forhold til ekskæresten Christopher
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-71359.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Gennem tiden har nu 37-årige Medina måtte høre på mange jokes og stikpiller om hendes musik og privatliv.

Som årene er gået har popdronningen dog afskåret sig selv mere og mere fra opmærksomheden, og når hun dukker op til et arrangement, snakker hun aldrig med pressen.

Der er meget, som Medina selv kan styre, men når hun toner frem i en liveudsendelse, kan det være svært at sortere i spørgsmål og kommentarer.

Det måtte hitmageren fra Århus indse, da hun for nylig var med, da komikeren Melvin Kakooza underholdte danskere ved at sende en live musikquiz på sin Instagram-profil.

Her væltede det naturligvis ind med kommentarer til både den evigt sjove Melvin - men i den grad også til Medina, som var dagens medvært. Men det var ikke kun almindelige danskere, som meldte sig i kommentarfeltet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/melvin_kakooza_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Melvin Kakooza har under hele corona-krisen sendt live på sin Instagram-profil stort set hver dag. Her han holdt danskerne i gang med "corona-fitness" om formiddagen, mens den om aftenen har stået på musikquiz (Foto: Mikael Rieck)

Også den danske fodboldspiller Emiliano Marcondes, som til dagligt spiller i den engelske klub Brentford, bød ind med et - måske - flabet spørgsmål til Medina.

- Hvor er Christopher? skrev den 25-årige fodboldfyr, som i Danmark har gjort sig i foretagender som FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Boldkunstneren refererede naturligvis til popstjernen Christopher, som Medina dannede par med i et års tid.

SE og HØR har set skærmbilleder af den friske kommentar, hvor tydeligt kan se, at kommentaren kommer fra Emiliano Marcondes' profil.

Det kække spørgsmål fik intet svar fra Medina, som på daværende tidspunkt nok heller ikke var klar over, hvor i verden Christopher befandt sig.

Sponsoreret indhold