Kendte 7. juli 2021

Danmark og England tørner sammen: Her er oddsene

Bliver det en sejr til Danmark eller England? Bookmakerne og de danske Oddset-spillere er helt uenige om, hvordan semifinalen ender
Foto: MEGA

Timerne til, at Danmark og England møder hinanden i den nervepirrende semifinale, er talte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men bliver det de danske underdogs eller briterne med en defensiv, der ikke er til at gennembore, der løber med sejren?

Indtil kampen fløjtes af, kan vi jo kun gisne, men hvis man spørger Danske Spil, så går finalepladsen altså ikke til det danske landshold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Man skal især holde øje med Englands nøglespiller Harry Kane. (Foto: MEGA)

I en pressemeddelelse meddeler tipstjenesten, at der er 18 procents chance for, at Danmark kan slå England på hjemmebanen i Wembley, London. Med andre ord giver dansk sejr efter ordinær spilletid pengene 5,70 igen.

- England er klare favoritter mod Danmark. England har ikke lukket mål ind i turneringen endnu, og så er deres bedste spiller, Harry Kane, kommet i gang med at score mål. Derudover giver hjemmebanefordelen en helt anden dimension denne gang, da der forventes 60.000 engelske fans på Wembley, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Er man en af dem, der tror, at Danmarks fodboldeventyr slutter onsdag aften, så giver en uafgjort kamp odds 3,5, mens en sejr til England giver odds 1,72.

Håbefulde fans

På trods af oddsene tror de danske Oddset-spillere noget andet. For godt otte ud af ti har sat pengene på, at Danmark vinder efter ordinær spilletid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Her jubler danskerne, da de vandt over Wales. (Foto: MEGA)

Helt præcist er 82 procent af alle indskud på semifinalen mod England, det er sat på dansk sejr.

- Jeg håber inderligt, at spillerne får ret, og selv om vi også klapper med klaphatten for Danmark i Danske Spil, så vurderer vi altså, at Englands chancer for avancement er størst, siger oddssætter Mathias Reimer Larsen.

1-0-sejr

Kampen onsdag er langt fra første gang, at det danske landshold møder briterne. Men når man ser på statistikken mellem de to lande, taler det heller ikke ligefrem for dansk sejr - men det er også håb at finde.

Siden 1910 har de to hold spillet 26 kampe mod hinanden, og 7 af gangene har Danmark vundet.

Danskerne er da også tidligere lykkedes med at få bolden ind i englændernes mål på deres hjemmebane. 7 af de 26 kampe er blevet spillet på Wembley, og af de kampe har Danmark fået 2 sejre.

Seneste var i oktober 2020, hvor Christian Eriksen scorede et mål og fik en 1-0-sejr i hus.

Det britiske landshold har spillet 27 landsholdskampe på hjemmebanen under deres nuværende træner, Gareth Southgate. Kun to af dem har de tabt. Den ene gang var altså Danmark, og den anden gang var Spanien.

England - fodboldens moderland - har aldrig endt i finalen til EM. Det har Danmark derimod i 1992, hvor de løb med guldet.

Sponsoreret indhold