Kæmperne vækkes til live: Danmark får sin egen Jurassic Park

Er du fan af Tyrannosaurus Rex, og har du altid drømt om at møde en ”vaskeægte” udgave af det kødædende mareridt?

Ja, så skal du lægge vejen forbi Lolland og Knuthenborg Safaripark til næste år. For Knuthenborg Safaripark har med egne ord haft gang i ”en millioninvestering”, der har været mere end 65 millioner år undervejs.

Men vi må (nok desværre) fastslå, at det ikke er lykkedes eksperterne i Knuthenborg at genoplive de uddøde fortidsøgler med hjælp fra for eksempel myg i en klump rav eller lignende.

I stedet har Knuthenborg Safaripark skabt en naturpark, der får de animerede fortidsøgler til at "være sprællevende".

Den såkaldte dinosaurskov bliver en fast del af safariparken og breder sig over et mere end 30.000 kvadratmeter stort skovområde.

Her støder man både på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og tyrannosaurus rex, ægte fossiler, store skeletter og en nulevende dyreart, emuerne, der er tæt relateret til dinosaurerne, skriver Knuthenborg Safaripark på sin hjemmeside.

- Dinosaurskoven bliver en utrolig livagtig oplevelse. Det er det tætteste, man som menneske kommer på selv at være en del af dinosaurernes forsvundne verden, siger Christoffer Knuth, der er ejer af Knuthenborg Safaripark på hjemmesiden.

Den nye park indvies på sæsonens åbningsdag store bededag den 27. april 2018.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close