Kendte22. april 2024

Daniela Nicolas afslører trist nyt: Har fået kræft

I flere måneder har den 31-årige model holdt detaljerne tæt ind til kroppen, men nu er hun klar til fortælle, at hun er diagnosticeret med livmoderhalskræft
Daniela Nicola har netop afsløret, at hun har fået livmoderhalskræft. 
Daniela Nicola har netop afsløret, at hun har fået livmoderhalskræft.
 Foto: Twitter

LÆS OGSÅ: Efter lang sygemelding vender Norges Harald tilbage

Der er trist nyt om Daniela Nicolas' helbred.

Den 31-årige model og skuespiller har nemlig fået konstateret livmoderhalskræft.

Det afslører hun i en video på Instagram, skriver norske Dagbladet.

– Jeg har livmoderhalskræft. Det har været svært, kaotisk, stressende og smertefuldt. Men jeg er klar til at kæmpe, fortæller hun.

Daniela Nicolas har kendt til sin sygdom i flere måneder, men det er først nu, hun har valgt at fortælle det til sine mange følgere.

– Jeg ønskede længe at holde det skjult. Jeg var bange og havde brug for tid til mig selv. Jeg havde det ikke godt og havde brug for meget tid til at sluge det her, fortæller hun ifølge mediet.

Det var et opkald fra en journalist, som havde fået et tip om hendes sygdom, der fik hende til at dele hemmeligheden på Instagram.

Hun ville nemlig ikke have, at hendes nærmeste pludselig skulle få den triste nyhed gennem medierne, og derfor gik hun straks til tasterne, så beskeden kom fra hende selv.

Daniela Nicolas har medvirket i flere chilenske tv-programmer, og i 2020 repræsenterede hun Chile ved skønhedskonkurrencen Miss Universe.

Sponsoreret indhold