Kendte29. januar 2022

Dan Andersen med intim afsløring: Sørgelig, sørgelig sæd

Den guiltarklimprende komiker afslører, at han og kæresten Cille er begyndt i fertilitetsbehandling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_g1a3329.jpeg
 Foto: Mikael Rieck

Mens Malik suser og bruser uden for, har mange danske kendisser trodset vejret og er samlet til DR's Danmarks Indsamling 2022, der optages i Esbjerg.

I år samles der ind til coronakrisens børn, og netop børn er også noget, der ligger komikeren Dan Andersen, 42, på sinde, da SE og HØR her til aften møder ham på den røde løber.

Den musikalske komiker afslører nemlig, at han og kæresten Cille er begyndt i fertilitetsbehandling, fordi de ønsker at få børn.

– Jeg har desværre lidt sørgelig, sørgelig sædkvalitet. Jeg gokker i en kop og skal op og aflevere, og så bliver det skudt op i hende, fortæller en ærlig Dan Andersen til SE og HØR.

Komikeren afslører, at det er deres andet forsøg med insemination, og at de har prøvet at opnå en graviditet i lidt over et år.

– Det er knap så romantisk en måde … Jeg har ikke nogen skam omkring det, og jeg har det fint med det. Jeg er jo bare gammel og opvokset i … det kan jo være alt muligt, forklarer han og henviser til de ftalater og hormoner, som vi er omgivet af.

– Det er nærmest under hver fjerde, der har perfekt sædkvalitet. Det er ret sløjt. Det er overraskende mange. Det er bare ikke noget, vi snakker om, lyder det ærligt fra Dan Andersen, der altså vælger at være åben omkring det.

– Cille er heldigvis tiptop i stand. Det burde kunne lade sig gøre, lyder det håbefuldt fra komikeren.

Sponsoreret indhold