Dakota Johnson åbner op om depression: Sådan klarer hun karantænetiden

I denne corona-tid er det for mange mennesker verden over endnu sværere end normalt at skulle forholde sig positiv hele tiden.

Mange føler sig ensomme, og de der er ramt af depression kan føle, det er endnu sværere at komme gennem hverdagen i karantænetiden.

Sådan er det også for ”Fifty Shades of Grey”-skuespilleren Dakota Johnson, som for få uger siden afslørede, at hun siden teenagealderen har kæmpet med depression.

Noget der bestemt ikke er blevet nemmere at overkomme i disse coronatider.

- Du er derhjemme, du er ikke sammen med dine venner, du er ikke sammen med din familie, og du har ikke mulighed for at lave de ting, der får dig føle, at det er det værd, fortæller den 30-årige skuespiller i et nyt interview med Extra.

Skuespilleren afslørede i et interview med Marie Claire, at hun siden 14-15 års alderen har kæmpet med depression. I dag er hun på den anden side, men coronatiden gør det svært at holde fast på positiviteten. Foto: MEGA

Skuespilleren fortæller, at hun synes, det er svært at forholde sig positiv hele tiden på grund af al den smerte og sorg, som verserer verden over i øjeblikket.

- Det er farligt, det er skræmmende, og det er ensomt, lyder det interviewet.

Men for at undgå at ende tilbage i et sort hul, som hun ikke kan komme ud af igen, så bruger ”Fifty Shades of Grey”-stjernen meget af sin karantænetid på at holde sig aktiv.

- Meditation eller at gå en tur, jeg er god mod min krop. Det er de små ting, der gør forskellen i sidste ende.

- Jeg læser meget og ser en masse film, og så arbejder jeg og forsøger at være produktiv, fortæller Dakota.

Du kan høre hele interviewet med Extra i videoen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close