Kendte 13. januar 2020

To dage: Bjerregaard og Lassen sælger huset på rekordtid

Det tog ikke længe, før Bjerregaard og Lassen havde fået solgt huset
(Foto: Thomas Laursen)

To dage.

Mere betænkningstid skulle der ikke til, før køberne skrev under på købsaftalen på Silas Bjerregaards og Cecilie Lassens hus i Helsingør.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den mere end 200 kvadratmeter store villa kom på markedet i november sidste år for 4.595.000 kroner: 48 timer og et afslag på 160.000 kroner efter var det solgt.

Parret købte selv det arkitektegnede 50’er hus med syv værelser for 3,5 millioner kroner i sommeren 2018. Men her halvandet år efter kan de altså vinke farvel til adressen i Helsingør med en gevinst på lige under én million kroner.

Langt under gennemsnittet

Det var ikke lang tid musikerens og balletdanserens hus nåede at tilbringe udbudt til salg på det offentlige danske boligmarked, men en salgstid på to dage er da heller ikke normen i den nordsjællandske kystby.

Ifølge tal fra Boliga.dk tog det i 2019 i gennemsnit 119 dage at sælge en villa i Helsingør Kommune.

Hvad det næste boligeventyr bliver, melder historien ikke noget om. Dog fortalte parret til Ekstra Bladet, da huset blev udbudt til salg, at de flyttede for at komme tættere på arbejdet i København.

Silas Bjerregaard Lassen var forsanger i det danske band Turboweekend. Og har derudover deltaget i det populære tv-program Toppen af Poppen på TV2.

I 2016 giftede han sig med balletdanser, skuespiller og model Cecilie Lassen, som har danset for den Kongelige Ballet. Sidenhen har hun blandt andet været dommer i tv-programmerne Danmark Har Talent og Danmarks Næste Topmodel.

Se boligens tidligere salgsopstilling her.

 

 

Sponsoreret indhold