Cristiano Ronaldos mor hastet på hospitalet

Cristiano Ronaldo med sin mor Dolores Aveiro.

Cristiano Ronaldo med sin mor Dolores Aveiro.

Foto: MEGA

Cristiano Ronaldos 65-årige mor, Dolores Aveiro, er blevet hastet på hospitalet efter at have fået et slagtilfælde. Det skriver det lokale medie JM Madeira

Moderen til fire blev indlagt på Dr Nelio Mendonca Hospital på Madeira tidlig tirsdag morgen. Ifølge det lokale medie er hendes tilstand stabil, og hun er ved bevidsthed. 

Det er planen, at Ronaldo skal spille for Juventus onsdag aften, så det forventes, at han lige nu er på vej til Madeira, hvor hans mor er indlagt på hospitalet. 

Ifølge Metro er moren blevet ramt af et såkaldt iskæmisk slagtilfælde, som er den mest almindelige form for slagtilfælde.

Slagtilfældet opstår, når blodforsyningen til en del af hjernen blokeres, enten af en blodprop i et blodkar i hjernen eller åreforkalkning i form af fedtaflejringer i karvæggene.

Cristiano Ronaldos mor har tidligere kæmpet en kamp mod brystkræft: I 2007 blev hun diagnosticeret med den frygtede sygdom og blev erklæret rask to år senere. 

Februar sidste år afslørede moderen, at canceren var vendt tilbage, og at hun var blevet opereret i det ene bryst og havde fået strålebehandling.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close