Kendte21. april 2022

Cristiano Ronaldo reagerer på flot hyldest efter sønnens død: – Vi glemmer det aldrig

Superstjernen mistede den ene af sine to nyfødte tvillinger og blev efterfølgende hyldet i kampen mellem Liverpool og Manchester United
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/csmphototwo893948.jpg
 Foto: MEGA

Cristiano Ronaldo og kæresten Georgina Rodriguez gennemgår i øjeblikket nogle hårde dage.

Parret ventede tvillinger, en dreng og en pige, men da Rodriguez mandag fødte, var det kun datteren, der overlevede.

Tirsdag mødte Ronaldos klub Manchester United ærkerivalerne fra Liverpool i Premier League, og her var det på forhånd meldt ud, at portugiseren ikke ville være med på grund af familietragedien.

Manchester United blev sendt hjem med et nederlag på 0-4, men trods nederlaget var der især en episode under kampen, der rørte Cristiano Ronaldo.

Fans fra Liverpool og Manchester United har altid haft et indædt had til hinanden, men i kampens syvende minut (Ronaldo spiller i trøjenummer syv, red.) rejste alle tilskuerne sig og klappede af Cristiano Ronaldo, mens de sang "You'll Never Walk Alone".

– Én verden … én sport … én global familie … Tak, Anfield (Liverpools stadion, red.). Jeg og min familie vil aldrig glemme dette øjebliks respekt og medfølelse, skriver Cristiano Ronaldo i et Instagram-opslag, hvor han har delt en video af episoden.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Den største smerte

Cristiano Ronaldo delte mandag nyheden om sin søns død på Instagram.

– Det er med den største sorg, at vi må meddele, at vores søn er gået bort. Det er den største smerte hvilken en forælder kan føle, skrev fodboldspilleren.

– Kun fødslen af vores datter, giver os styrken til at leve igennem dette øjeblik med lidt håb og glæde, lød det videre.

Ronaldo og Georgina Rodriguez annoncerede i oktober, at de ventede tvillinger.

Parret har i forvejen tre børn, og Ronaldo har desuden et barn fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold