Kendte 29. januar 2022

Cristiano Ronaldo afslører: 11-årig søn må ikke få en mobiltelefon

Fodboldstjernen ønsker ikke, at hans søn skal være "besat af teknologi"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er nok ikke fordi, han ikke har råd til det, at Cristiano Ronaldos 11-årige søn, Cristiano Jr., ikke er udstyret med en mobiltelefon.

Ifølge Daily Mail fortæller Manchester United-stjernen, at han ikke ønsker at give sit ældste barn, der fylder 12 år til juni, en mobiltelefon, fordi han kommer til at få rigeligt tid i fremtiden til at beskæftige sig med den håndholdte tidsrøver.

– Mit ældste barn fylder snart 12, og han spørger mig hele tiden: "Far, kan jeg få en telefon, kan jeg få en telefon, kan jeg få en telefon?". Jeg svarer ham: "Cristiano, du har rigeligt tid", har den portugisiske sportsstjerne udtalt til Globe Soccer's Top Scorer of All Time-prisuddelingen.

– Jeg ved godt, at den unge generation er et skridt foran, så jeg er enig i, at vi skal udnytte det, men heller ikke være besatte af teknologi, uddyber han.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Cristiano Ronaldo med sønnen Cristiano Jr., som han har fået ved hjælp af en rugemor. Foto: MEGA

Cristiano Jr. bliver snart storebror igen: Ronaldos kæreste Georgina Rodriguez er gravid med tvillinger, en dreng og en pige, og dermed bliver stjernespilleren far til seks.

Sponsoreret indhold